overzicht
Karcher K7 Premium Full Control Plus hogedrukreiniger

  KärcherKarcher K7 Premium Full Control Plus hogedrukreiniger

  449.-
  13 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Karcher K7 Premium Full Control Plus hogedrukreiniger


  De K7 Premium Full Control Plus van Karcher is krachtpatser op het gebied van reinigen. Deze 3000 Watt sterke machine is geschikt voor het moeiteloos reinigen van een oppervlakte van 60 m2 en kan daarnaast voor alle mogelijke toepassingen worden gebruikt. De Premium lijn van deze hogedrukreinigers hebben een haspel met oprolmechanisme.

  Gebruik
  De Karcher K7 Premium Full Control Plus is geschikt voor veel verschillende doeleinden. De machine is geschikt voor de fiets, tuinmeubilair, hekwerk, motoren, auto's, kleine muurtjes, campers, zwembaden en zelfs het reinigen van je huis! Deze machine is geschikt voor alles wat je schoon wilt hebben rond je huis. De 3 in 1 Multi Jet spuitlans zorgt ervoor dat je eenvoudig kunt schakelen tussen vlakstraal, roterende straal en de reinigingsmiddelmodus. Door te draaien aan de spuitlans wissel je tussen de verschillende standen.

  Plug 'n' Clean
  Reinigingsmiddelen wisselen was nog nooit zo gemakkelijk dankzij het Plug 'n' Clean systeem op de achterzijde van de reiniger. Dankzij dit systeem kun je met een simpele handbeweging de toevoer aanpassen en zelfs in een oogopslag het niveau controleren. Je hebt dus altijd zicht op je verbruik, zodat je weet wanneer je bij moet vullen.

  Kabelhaspel
  Er wordt standaard een 10 meter lange kabel meegeleverd. De kabel kan achterop de machine worden opgehangen aan de haspel, dit voorkomt dat je kabel nooit in de knoop zal komen te raken. Doordat je de kabel op de achterkant van de reiniger kunt opruimen, raak je deze nooit kwijt, blijft deze goed bewaard en ben je niet afhankelijk van een verlengsnoer. Daarbij heeft de kabelhaspel ook een automatisch oprolmechanisme.

  Full Control
  Dankzij het LCD scherm op de spuitlans heb je volledige controle over de hogedrukreiniger. Je kunt zowel de kracht, als de spuitvorm zeer eenvoudig aanpassen met behulp van de knoppen op het LCD scherm. Hiermee kun je de straal naar wens aanpassen voor elke toepassing.

  De voordelen van deze hogedrukreiniger zijn:
  - De machine is geschikt voor zeer intensief gebruik.
  - Makkelijk wisselen en bijhouden van reinigingsvloeistof dankzij Plug 'n' Clean systeem.
  - Veel controle over de reiniging dankzij instelbare waterdruk en speciale lans.
  - De machine is makkelijk mee te nemen dankzij het trolley model
  - De machine wordt geleverd inclusief alle belangrijke accessoires.
  - De machine heeft een slanghaspel.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  dit kun je misschien goed gebruiken

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(13 reviews)
  Meest recent

  Zeer tevreden

  Ben zeer tevreden met dit apparaat. Heb het al paar x gebruikt. Het is beter dan mijn verwachtingen.

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Geniale service

  in 2017 een K7 aangeschaft en in 2018 een beroep gedaan op de service van Kaercher, een woord..FANTASTISCH. opgestuurd en gelijk bevestiging waarin stond dat als men binnen een aantal dagen (meen 21) geen gerepareerd toestel kan terug sturen je de keuze krijgt A: wachten op je eigen apparaat of een nieuwe. Gekozen voor een nieuwe met als voordeel dat je opnieuw 5 jaar garantie hebt. Zouden meer bedrijven moeten doen deze geniale service.

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Super Hogedruk unit!

  Deze hogedruk unit is echt perfect! Goed elektronisch (digitaal) regelbaar qua hogedruk via handvat voor alle reinigingswerkzaamheden tijdens de lopende werkzaamheden. Oprollen van slang is ook perfect mogelijk op de aanwezige rol. En gedurende de werkzaamheden diverse nozzles aanwezig en instelbaar door draaien aan de pistool nozzle-as. Tevens mogelijk, afhankelijk van het te reinigen object, om reinigingsproduct toe te voegen aan het hogedruk water. Druk tot 180 bar makkelijk instelbaar! Als je hier 1x mee gewerkt hebt ben je verkocht en wil je geen andere meer hebben. Top hogedruk unit!!!

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Super aperaat Kärcher k7

  De Kärcher k7 doet wat ik wil Voor klein werk maar vooral voor groot werk Je kunt de druk regelen met plus of min op de lans werkt gewoon super

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Veelzijdig en compact!

  Geniaal apparaat qua prestaties, compactheid en vooral de mogelijkheden. losse accessoires zoals verlengstuk, vuilvrees overbodig

  ook geplaatst op kaercher.cn

  ik heb de karcher K7 premium plus ook gekocht

  ik heb de karcher K7 premium plus ook gekocht een dik maantje geleden heb er ook mee gewerkt en alles is snel en super schoon dit is echt een monster van een machiene werkt super goed ik geen andere meer

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Krachtig

  Het is een zeer krachtig apparaat wat mijn tegels goed schoon heeft kunnen krijgen. Wel jammer dat het handvat soms de verkeerde lans registreerde en bij gebruik van een andere kärcher accessoires gebeurde dit helaas ook regelmatig waardoor hij op de schuim functie bleef staan

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Een echte krachtpatser als het om reinigen gaat!!

  Ik hen deze hoge druk reiniger gekocht om het terras en een gevel te ontdoen van vuil. Het terras in combinatie met de T-race 450 en de gevel met de lans. Wat een genot. met groot gemak "spoelen" de m2 onder je door en had ik een 80m2 met een anderhalf uur achter me laten. Tevens de gevel van de garage gereinigd en voornamelijk ontdaan van die vervelende worteltjes van een hedra. zonder problemen heb ik deze kunnen verwijderen. Helemaal ideaal is dus het instellen van de hoeveelheid druk. voorzichtig opbouwen zodat je genoeg druk hebt om te reinigen zonder de voegen te beschadigen. Kortom voor mij een top apparaat.

  ook geplaatst op kaercher.cn

  Een echte Topper . next to professional

  super-gemakkelijk aan te sluiten. klik en klak en spuiten maar . En het allerbelangrijkst : het haalt weg wat andere hogedruk spuiten laten zitten. Op de hoge stand voor steen-beton is het een geweldenaar

  ook geplaatst op kaercher.cn

  super goed,mijn beste aankoop

  Ik heb het gisteren pas gekocht maar ben er super blij mee.

  ook geplaatst op kaercher.cn

  toegevoegd aan winkelmand