Kärcher K7 Premium Full Control Plus hogedrukreiniger

  KärcherK7 Premium Full Control Plus hogedrukreiniger

  519.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Kärcher K7 Premium Full Control Plus hogedrukreiniger


  De K7 Premium Full Control Plus van Karcher is krachtpatser op het gebied van reinigen. Deze 3000 Watt sterke machine is geschikt voor het moeiteloos reinigen van een oppervlakte van 60 m2 en kan daarnaast voor alle mogelijke toepassingen worden gebruikt. De Premium lijn van deze hogedrukreinigers hebben een haspel met oprolmechanisme.

  Gebruik
  De Karcher K7 Premium Full Control Plus is geschikt voor veel verschillende doeleinden. De machine is geschikt voor de fiets, tuinmeubilair, hekwerk, motoren, auto's, kleine muurtjes, campers, zwembaden en zelfs het reinigen van je huis! Deze machine is geschikt voor alles wat je schoon wilt hebben rond je huis. De 3 in 1 Multi Jet spuitlans zorgt ervoor dat je eenvoudig kunt schakelen tussen vlakstraal, roterende straal en de reinigingsmiddelmodus. Door te draaien aan de spuitlans wissel je tussen de verschillende standen.

  Plug 'n' Clean
  Reinigingsmiddelen wisselen was nog nooit zo gemakkelijk dankzij het Plug 'n' Clean systeem op de achterzijde van de reiniger. Dankzij dit systeem kun je met een simpele handbeweging de toevoer aanpassen en zelfs in een oogopslag het niveau controleren. Je hebt dus altijd zicht op je verbruik, zodat je weet wanneer je bij moet vullen.

  Kabelhaspel
  Er wordt standaard een 10 meter lange kabel meegeleverd. De kabel kan achterop de machine worden opgehangen aan de haspel, dit voorkomt dat je kabel nooit in de knoop zal komen te raken. Doordat je de kabel op de achterkant van de reiniger kunt opruimen, raak je deze nooit kwijt, blijft deze goed bewaard en ben je niet afhankelijk van een verlengsnoer. Daarbij heeft de kabelhaspel ook een automatisch oprolmechanisme.

  Full Control
  Dankzij het LCD scherm op de spuitlans heb je volledige controle over de hogedrukreiniger. Je kunt zowel de kracht, als de spuitvorm zeer eenvoudig aanpassen met behulp van de knoppen op het LCD scherm. Hiermee kun je de straal naar wens aanpassen voor elke toepassing.

  De voordelen van deze hogedrukreiniger zijn:
  - De machine is geschikt voor zeer intensief gebruik.
  - Makkelijk wisselen en bijhouden van reinigingsvloeistof dankzij Plug 'n' Clean systeem.
  - Veel controle over de reiniging dankzij instelbare waterdruk en speciale lans.
  - De machine is makkelijk mee te nemen dankzij het trolley model
  - De machine wordt geleverd inclusief alle belangrijke accessoires.
  - De machine heeft een slanghaspel.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie