Kärcher K5 Premium Full Control Plus Home hogedrukreiniger

  KärcherK5 Premium Full Control Plus Home hogedrukreiniger

  429.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Kärcher K5 Premium Full Control Plus Home hogedrukreiniger


  De K5 Premium Full Control Plus Home van Karcher is een ware alleskunner voorzien van al het comfort wat je maar kunt wensen. De hogedrukreiniger heeft een groot scala aan specificaties en technische mogelijkheden, allemaal om het comfort en gebruik te verbeteren.

  Gebruik
  De Karcher K5 Premium Full Control Plus Home is geschikt voor veel verschillende doeleinden. De machine is geschikt voor de fiets, tuinmeubilair, hekwerk, motoren, auto's en zelfs kleine muurtjes zijn geen enkel probleem voor de K5. De K5 is de hogedrukreiniger bij uitstek die je snel naar voren haalt om snel te reinigen.

  Plug 'n' Clean
  Reinigingsmiddelen wisselen was nog nooit zo gemakkelijk dankzij het Plug 'n' Clean systeem op de achterzijde van de reiniger. Dankzij dit systeem kun je met een simpele handbeweging de toevoer aanpassen en zelfs in een oogopslag het niveau controleren. Je hebt dus altijd zicht op je verbruik, zodat je weet wanneer je bij moet vullen.

  Kabelhaspel
  Er wordt standaard een 8 meter lange kabel meegeleverd. De kabel kan achterop de machine worden opgeruimd, dit voorkomt dat je kabel nooit in de knoop zal komen te raken. Doordat je de kabel op de achterkant van de reiniger kunt opruimen, raak je deze nooit kwijt, blijft deze goed bewaard en ben je niet afhankelijk van een verlengsnoer.

  Full Control
  Dankzij het LCD scherm op de spuitlans heb je volledige controle over de hogedrukreiniger. Je kunt zowel de kracht, als de spuitvorm zeer eenvoudig aanpassen met behulp van de knoppen op het LCD scherm. Hiermee kun je de straal naar wens aanpassen voor elke toepassing.

  De voordelen van deze hogedrukreiniger zijn:
  - De machine is geschikt voor intensief gebruik.
  - Makkelijk wisselen en bijhouden van reinigingsvloeistof dankzij Plug 'n' Clean systeem.
  - Veel controle over de reiniging dankzij instelbare waterdruk en speciale lans. .
  - De meegeleverde terrasreiniger zorgt ervoor dat je geen last hebt van opspattend water.
  - De machine is makkelijk mee te nemen dankzij het trolley model.
  - Zeer complete machine, inclusief belangrijke accessoires.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie