Kärcher K4 Premium Full Control Home hogedrukreiniger
 • uitverkocht

  KärcherK4 Premium Full Control Home hogedrukreiniger

  299.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Kärcher K4 Premium Full Control Home hogedrukreiniger

  Deze hogedrukreiniger van Kärcher, de K4 Premium Full Control Home, heeft een compact en uitgebalanceerd design. De K4 is goed voor een oppervlaktereiniging van 30 m²/u. De machine heeft een handige telescopische handgreep die in de hoogte kan worden aangepast, zodat je het toestel op een comfortabele hoogte kan verplaatsen en compact op kan bergen. Met het handige Plug 'n' Clean systeem kan je met één simpele beweging van reinigingsmiddel wisselen en in een oogopslag het vulniveau controleren.  Ten opzichte van de ‘normale’ K4 Full Control heeft deze Premium versie één belangrijk verschil, deze machine beschikt namelijk over een slanghaspel achter op de machine.

  De hogedrukreiniger heeft een laag zwaartepunt voor een betere stabiliteit, een praktische slanggeleiding en een stevige basis. Deze basis kan tevens gebruikt worden als tweede draaggreep, om het toestel gemakkelijk op een schap te zetten, of in de kofferbak van uw auto. De K4 heeft een praktische slang- en kabelhaak. Deze hogedrukreiniger van Kärcher beschikt over een watergekoelde inductiemotor en wordt geleverd met een vuilfrees, de Vario-Power spuitlans en de T-Racer 350 die allen gemakkelijk aan te sluiten zijn op het Full Control spuitpistool.

  Full Control spuitpistool
  Deze hogedrukreiniger wordt geleverd met het nieuwe Full Control spuitpistool. Op dit pistool stel je gemakkelijk het drukniveau in door de lans te draaien. De LED op het spuitpistool geeft aan of de straal soft, medium, hard of mix (met reinigingsmiddel) is. Zo kan je omschakelen van hogedruk naar reinigingsmiddel zonder daar een andere lans voor hoeven te bevestigen.

  De voordelen van deze reiniger zijn:
  -
  De machine is geschikt voor regelmatig gebruik.
  - Veel controle over de reiniging dankzij instelbare waterdruk en speciale lans.
  - De machine is makkelijk mee te nemen.
  - De machine heeft een ingebouwde slangenhaspel.

  Kenmerken:
  - Afmetingen (lxbxh): 411x305x584 mm
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie