Kärcher K3 Premium Full Control Home hogedrukreiniger

  KärcherK3 Premium Full Control Home hogedrukreiniger

  178.99
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Kärcher K3 Premium Full Control Home hogedrukreiniger

  Deze 1600W sterke K3 Premium Full Control Home hogedrukreiniger van Karcher heeft een instelbare werkdruk, kan een werkoppervlakte tot wel 25m2 aan en behaald een wateropbrengst van 380 Liter/uur. De machine is uitermate geschikt voor lichte tot middelmatige werkzaamheden en is makkelijk mee te nemen dankzij de wielen.

  Gebruik
  De K3 Premium Full Control Home is dankzij de hoge wateropbrengst en krachtige motor geschikt voor een groot aantal toepassingen. Voorbeelden hiervan zijn het schoonmaken van je fiets, tuinmeubilair, tuingereedschap of je motor. Ook wordt er een terrasreiniger meegeleverd waarmee je lichte aanslag op je terras kunt verwijderen.

  Reinigen
  Je kunt de hogedrukreiniger gebruiken met enkel de watertoevoer, maar uiteraard is het ook mogelijk om een reinigingsmiddel toe te voegen. Een voorbeeld hiervan wordt standaard meegeleverd, een fles van 500ml van het Patio & Deck middel. Dit middel kan worden toegediend door middel van de reinigingsmiddelentank aan de achterzijde van de machine.

  Opbergen
  De K3 Premium Full Control Home heeft voldoende mogelijkheden voor het bewaren van de accessoires. De machine is uitgerust met een kabel - en slanghaak, pistoolhouder en een klik-opberging voor overige toebehoren zoals een spuitpistool. Dankzij de haspelhouder aan de achterkant van de machine kun je het 6 meter lange snoer makkelijk opbergen, zodat dit snoer niet in de knoop kan raken.

  Full Control
  Met de K3 Premium Full Control Home heb je, zoals de naam al doet vermoeden, inderdaad Full Control over je hogedrukreiniger. Met de Vario Power Jet spuitlans kan je de straal van de reiniger geheel naar wens aanpassen en zo mogelijk krachtiger of minder krachtig maken. Ook heeft de K3 instelbare werkdruk, zodat je naast de straal ook de werkdruk kunt aanpassen, een dubbele instelling voor optimale controle.

  De voordelen van deze hogedrukreiniger zijn:
  - De machine is krachtig genoeg voor regelmatige schoonmaakwerkzaamheden.
  - Veel controle over de reiniging dankzij instelbare waterdruk en speciale lans.
  - De machine wordt zeer compleet geleverd inclusief belangrijke accessoires.
  - Een slangenhaspel voor het netjes opruimen van de hogedrukslang.
  - Makkelijk mee te nemen.

  Kenmerken:
  -
  Afmetingen: 28 x 31 x 70 cm
  - Mobiel
  - Voorfilter
  - Detergenttank
  - Universeelmotor
  - Quick Connect
  - Kabel - en slanghaak
  - Pistoolhouder
  - Klik-opberging voor toebehoren
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie