Kärcher K2 Power Control Home hogedrukreiniger
 • -16%

  Kärcher K2 Power Control Home hogedrukreiniger

  134.-je bespaart 25.95
  159.95

  Kärcher K2 Power Control Home hogedrukreiniger

  Kärcher K2 Power Control Home hogedrukreiniger
  Maak je boot, auto, motor, fiets, schutting, terras, tuingereedschap of tuinmeubelen weer brandschoon met deze K2 Premium Smart Control Home hogedrukreiniger van Kärcher. Hij beschikt over een werkdruk van 110 bar. De hogedrukreiniger heeft daarnaast een regelbare werkdruk, hiermee kun je instellen hoeveel druk je nodig hebt voor het oppervlakte dat je schoon wilt maken. Met de Boost-modus voeg je extra power toe. Om ervoor te zorgen dat je pomp niet verstopt raakt heeft deze hogedrukreiniger een waterfilter. Dankzij de meegeleverde accessoires kun je uitstekend uit de voeten voor een schitterend resultaat.

  Word een schoonmaak expert met de Kärcher app
  Dankzij geïntegreerde Bluetooth kan de K2 Premium Smart Control hogedrukreiniger worden verbonden met de Kärcher Home & Garden-app. Via de Kärcher Home & Garden app kun je gebruik maken van de handige tips en tricks die worden aangeboden. Daarnaast biedt het uitgebreide informatie over het apparaat, de toepassingen en het Kärcher Service Portal.

  Voldoende power in huis om oppervlaktes van 40 m² per uur te reinigen
  Je kunt met de hogedrukreiniger een oppervlak van 40 m² per uur reinigen. De spuitlans in combinatie met het roterende 3-in-1 Multi jet hogedrukpistool gebruik je voor verschillende reinigingswerkzaamheden, deze accessoire beschikt over een Quick Connect-adapter waarmee je het drukniveau kan aanpassen. Om de tegels optimaal te reinigen maak je gebruik van de terrasreiniger. De hogedrukreiniger beschikt over wielen waardoor je hem eenvoudig verplaatst, een Plug ’n’ Clean-reinigingsmiddelsysteem en een slanghaspel om de 10 meter hogedrukslang gemakkelijk op en af te wikkelen. Met een gewicht van 14 kg is hij moeilijker te tillen maar wel te verplaatsen dankzij de wielen, aangezien het formaat compact is berg je hem net zo eenvoudig weer op.

  Wat voor accessoires krijg je thuis geleverd?
  - Roterende 3-in-1 Multi jet
  - Spuitlans
  - Terrasreiniger
  - 10 meter lange hogedrukslang
  - Waterfilter
  lees meer

  Specificaties

  Totaal vermogen (watt)1400
  Werkdruk (bar)110
  Reinigingscapaciteit (m2/uur)40
  Wateropbrengst (l/uur)360
  Max. temperatuur watertoevoer (°C)40
  Materiaal pompN-Cor
  Regelbare waterdruk
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.