Kärcher K2 Full Control Home hogedrukreiniger

  KärcherK2 Full Control Home hogedrukreiniger

  124.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Kärcher K2 Full Control Home hogedrukreiniger

  Deze K2 Full Control Home hogedrukreiniger van Karcher is geschikt voor de lichte tot middelzware klus, is makkelijk mee te nemen en is voorzien van de belangrijkste accessoires. Met deze hogedrukreiniger heb je de ideale basis voor een snelle reiniging. Standaard wordt er een 4 meter lange verlengkabel meegeleverd, waardoor het wel is aan te raden om een extra verlengkabel aan te schaffen.

  Gebruik
  De K2 Full Control Home hogedrukreiniger van Karcher is een relatief lichte machine, maar heeft meer dan voldoende power voor het reinigen van fietsen, tuingereedschap, tuinmeubilair en lichte aanslag op tegels. De machine is dankzij de wielen zeer flexibel en mobiel, zodat je deze makkelijk mee kunt nemen.

  Opbergen
  Als je de reiniger op wilt ruimen, wil je natuurlijk graag alle artikelen bij elkaar houden. De K2 Full Control Home heeft een kabelhaak, pistoolhouder en een klik-opberging voor toebehoren. Genoeg ruimte om de belangrijkste accessoires direct bij de machine bewaard te houden.

  Reiniging
  Je kunt de hogedrukreiniger gebruiken met alleen een watertoevoer, maar uiteraard is het ook mogelijk om schoonmaakmiddel toe te voegen. Standaard krijg je bij de levering een fles van 0,5L Patio & Deck reinigingsmiddel. Dit middel voeg je eenvoudig toe via de aanvoerslang welke het schoonmaakmiddel combineert met de watertoevoer.

  Controle
  Full-control betekent ook echt Full Control bij deze hogedrukreiniger van Karcher. Je hebt volledige controle over de plaatsing van het apparaat, maar nog belangrijker; Je kunt de straal helemaal naar wens aanpassen. Dankzij de Full Control Vario Power spuitlans heb je een zeer geconcentreerde straal welke je makkelijk kunt richten en geheel naar wens instellen door middel van het draaien aan de lans. Als extra wordt er een T150 terrasreiniger meegeleverd, je bent hiermee in één keer klaar om direct aan de slag te kunnen.

  De voordelen van deze hogedrukreiniger zijn:
  - De machine is zeer flexibel en makkelijk mee te nemen;
  - Je hebt optimale controle dankzij de regelbare waterdruk;
  - Met deze machine heb je voldoende power voor lichte schoonmaakwerkzaamheden, zoals het schoonmaken van een fiets of tuinmeubilair.

  Kenmerken:
  - Afmetingen: 25 x 28 x 59 cm- Mobiel
  - Voorfilter
  - Detergent aanzuigslang
  - Telescopisch handvat
  - Kabelhaak
  - Pistoolhouder
  - Klik-opberging voor toebehoren
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie