Kärcher CR7.220 wandslangenbox (20+2M)

  KärcherCR7.220 wandslangenbox (20+2M)

  119.-
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Kärcher CR7.220 wandslangenbox (20+2M)

  De CR7.220 wandslangenbox (20+2M) van Kärcher is een strakke, moderne en zeer functionele oplossing voor het besproeien van je tuin. Je loopt niet langer met een tuinslang in de weer die net te kort is voor de diepte van je tuin! Je schakelt het pistool aan de slang en hebt een bereik van wel 20 meter!

  Montage
  Je monteert de wandslangenbox aan de wand met de bijgeleverde montageset. Het enige wat je hoeft te doen is enkele gaten in de wand te boren waaraan je de box kunt bevestigen. De schroeven én de bevestigingsplaat worden standaard meegeleverd.

  Aansluiting
  Zorg ervoor dat je de wandslangenbox vlakbij de aansluiting van de kraan bevestigd. Er wordt een koppelgedeelte van 2 meter meegeleverd, waarmee je meer dan voldoende speling hebt om de dichtsbijzijnde kraan te kunnen bereiken.

  Werking
  Het mooie van een wandslangenbox is dat de slang niet in de knoop zal raken, je geen last hebt van een in de weg liggende slang, of dat er beschadigingen optreden tijdens de opslag. De box is bestemd tegen de weersomstandigheden en zal de slang ten alle tijden beschermen. Wanneer je geen gebruik maakt van de box kun je deze makkelijk wegdraaien tegen de wand aan, zodat je er niet tegenaan zult lopen.

  Flexibel
  De box is maar liefst 180graden flexibel! Dit betekent dat, wanneer je er een ruk aangeeft deze meegaat met je bewegingen. Dit voorkomt dat de slang tegen de zijkant van de box aan schuurt en zorgt er juist voor dat deze altijd recht uit de box komt
  lees meer

  Specificaties

  Garantie