wonen

Kantoorartikelen

Werk je vaak thuis, zit je op school of studeer je? Met de juiste kantooraccessoires verhoog jij je productiviteit en effectiviteit. Maak het leven een stuk eenvoudiger met behulp van een goede grafis ...

53 resultatensorteren op
aanbevolen

Kantoorartikelen

Werk je vaak thuis, zit je op school of studeer je? Met de juiste kantoorartikelen verhoog jij je productiviteit en effectiviteit. Maak het leven een stuk eenvoudiger met behulp van een goede rekenmachine, een voicerecorder, een tekentablet, brievenbakken, papiervernietigers, perforators en nietmachines. Eigenlijk is de naam kantoorartikelen enigszins dubbel, want je hebt natuurlijk wel veel van deze artikelen nodig op kantoor, maar de meeste ervan kun je ook prima thuis gebruiken. Je favoriete recepten of de mooiste tekeningen van je kinderen kun je bijvoorbeeld lamineren om ze te beschermen tegen veroudering en vuil. Welke kantoorartikelen je ook zoekt, wij hebben er tientallen voor je. Het kan dus haast niet anders of je vindt precies het juiste product voor jouw situatie. Uiteraard met de goede prijs/kwaliteitverhouding én de uitmuntende service van wehkamp. Zodra je de ideale artikelen hebt gevonden, bestel je snel en eenvoudig!

Een greep uit onze kantoorartikelen

Een van de belangrijkste kantoorartikelen is de rekenmachine zoals de Texas Instruments. Statistiek en wetenschappelijke berekeningen gaan hand in hand met een multiline display. Jij definieert de variabelen waarmee gerekend wordt, dus zeg het maar! Daarnaast bieden wij vele schrijfwaren, bureau-accessoires, etuis,handige stekkerblokken, mappen, presenters, organisers en veel meer.