Schriften

4 resultaten
aanbevolen

4 resultaten

Schriften voor al je notities

Menig scholier en student maakt gebruik van een schrift. Handig voor aantekeningen tijdens de les en om als naslagwerk te gebruiken wanneer je studeert voor een toets of tentamen. Een schrift is een van de meest gekochte kantoorartikelen. Ook op je werk of thuis kun je een schrift altijd goed gebruiken. Misschien stroomt je hoofd wel eens over van gedachten, plannen en afspraken. In zo'n geval helpt het dan heel goed deze in een schrift te noteren. Zo kun jij de gedachten loslaten en vergeet je ze niet. Wil je schriften kopen, dan bekijk je meteen het ruime aanbod bij wehkamp.

Een ruim aanbod van verschillende schriften

Ga je schriften kopen, dan ontdek je al snel dat er veel verschillende soorten en maten zijn. Het meest bekend zijn de schriften in A4 formaat, vaak ook wel als handig notitieboekje gebruikt. Naast schriften in A4 formaat kun je ook kiezen voor een groter formaat, het A5 schrift. Een A5 schrift is ook in de vorm van een ringband schrift verkrijgbaar. Een ringband schrift is makkelijk om te vouwen, waardoor je makkelijker notities maakt. Voor notities die je langere tijd wilt bewaren, is een schrift met harde kaft enorm handig. Een schrift met harde kaft beschermt je notities tegen vouwen. Gebruik je een schrift voor wiskunde, dan kom je uit bij een ruitjesschrift. Voor geschreven notities is een lijntjes schrift de beste keuze. Ook een lijntjes schrift is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Denk aan verschillende kleuren kaften, harde kaften, ringband gebonden; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Schriften kopen bij wehkamp

Wil je een schrift bestellen, dan ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Hier maak je een keuze uit verschillende soorten en maten, alles zodat jij optimaal notities en aantekeningen kunt maken. Bekijk het aanbod op je gemak en kies voor een schrift dat je in je behoefte voorziet. Heb je geen tijd of zin om uitgebreid te shoppen? Dan hebben wij speciaal voor jou handige zoekfilters klaargezet. Hier selecteer je de kenmerken waar je schrift aan moet voldoen en er verschijnt direct een bijpassend aanbod op je scherm. Heb je gevonden wat je zocht? Wacht dan niet langer en plaats direct je bestelling. Zorg jij ervoor dat we vandaag je bestelling hebben ontvangen, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag al wordt bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.