Notitieboekjes

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Alle gedachten op een rij met mooie notitieboekjes

Racen gedachten door je hoofd? Dit nog kopen, dat niet vergeten, afspraken... en je bent bang dat je de helft alsnog vergeet. Al die gedachten zorgen voor stress, hoofdpijn en mogelijk kun je je niet concentreren op je werk. Een schrift of een klein notitieboekje kan al een groot verschil maken. In zo'n mini notitieboekje kun je vaak al genoeg kwijt om je gedachten even te ordenen. Een voordeel van een mini notitieboekje is overigens dat je het makkelijk even in je tas of zak stopt. Zo heb je het altijd bij de hand wanneer je snel iets wilt noteren. Wil je een notitieboekje kopen, dan maak je een keuze uit het ruime aanbod bij wehkamp.

Bijzonder veel verschillende soorten notitieboekjes

Een klein notitieboekje is heel handig om mee te nemen wanneer je onderweg ineens een lumineus idee krijgt dat je zeker onthouden wilt. Ben je iemand die constant ideeën heeft of snel een boodschapje of afspraak wil vastleggen, dan heb je er wel meer aan om een groter formaat notitieboekje te kopen. Kies dan bijvoorbeeld voor een notitieboekje in A5 formaat. Neem je je notitieboekje mee in een tas, dan houd je de bladzijden mooier door te kiezen voor een notitieboekje met harde kaft. Moleskine is een bekend merk als het gaat om een notitieboekje met harde kaft. Neem je ook nog wel eens wat losse papieren mee, dan is het notitieboekje met het elastiekje aan te bevelen. Het notitieboekje met het elastiekje zorgt ervoor dat je boekje netjes dicht blijft wanneer je deze niet gebruikt. Mywalit en Brepols zijn merken waar je ook super professionele schrijfmappen, soms met meegeleverde pennen, kunt krijgen. Dit zijn handige exemplaren wanneer je veel van de ene zakelijke afspraak naar de volgende rijdt.

Een notitieboekje kopen bij wehkamp

Ben jij op zoek naar een notitieboekje om je gedachten te ordenen, dan zit je altijd goed met het ruime aanbod van wehkamp. Bekijk de verschillende modellen en formaten op je gemak en maak je keuze. Met behulp van de zoekfilters kun je de zoekduur aanzienlijk verkorten. Selecteer de kenmerken waar je boekje aan moet voldoen en je krijgt direct een bijpassend aanbod op je scherm. Je hoeft bij wehkamp niet lang te wachten tot je je gedachten de vrije loop kunt laten. Plaats je vandaag je bestelling, dan heb je deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help