Usb-c kabels

Met een USB kabel kun je gemakkelijk jouw digitale camera, MP3 speler of smartphone aansluiten op je laptop of computer. Ideaal voor als je foto’s van je camera op je laptop wilt zetten of wanneer je je smartphone op wilt laden of synchroniseren. Let wel op welke USB aansluiting wordt ondersteund door jouw apparaten, je hebt namelijk USB 2.0, USB 3.0 én USB 3.1.

15 resultaten
aanbevolen

15 resultaten

USB kabels

Nieuwe tablet, telefoon etc. gekocht? Of is de kabel van je oude apparaat kapot gegaan? Sluit het apparaat gemakkelijk aan op je computer en/of laptop door middel van een USB-kabel. Ze zijn er in alle maten en met allerlei verschillende ingangen en zijn gemakkelijk in gebruik.

Lightning kabel

Heb je een apparaat van Apple? Dan is een lightning kabel een vereiste om het apparaat op te laden of te synchroniseren. Zorg altijd dat je een goede kabel koopt, dan weet je zeker dat je apparaat niet stuk gaan. Wil je een printer, beamer of iets anders met een andere ingang aansluiten, kijk dan naar de verloopstukken die in ons assortiment zitten.

Micro USB

Vooral Android apparaten gebruiken de micro USB ingang. Heeft je apparaat een micro-usb aansluiting, gebruik dan dit soort kabels als oplader of synchronisatie middel. Kan worden aangesloten op een USB oplaadstuk of direct aan de computer/laptop.

UBS-C

Deze kabel maakt gebruik van het USB 3.0 principe. Dit betekend hogere overdrachtssnelheid en de mogelijkheid om zelfs je laptop met usb via netstroom op te laden. Beschikt je apparaat over een USB 3.0 ingang, aarzel dan niet om hier gebruik van te maken!

30 Pin aansluting

Heb je nog een oud apparaat met een 30-pin aansluiting? Is je kabel stuk maar is je apparaat nog niet aan vervanging toe? Neem dan een 30-pin kabel zodat je nog langer van je telefoon en/of tablet kunt genieten.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je USB kabel voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze altijd binnen het retourtermijn gratis retourneren.