Kabels

Kabels zijn onmisbaar wanneer je alle mogelijkheden van je apparaten wilt benutten. Zoek je videokabels of kabels voor bij je TV? Bekijk dan o.a. onze HDMI en Coax kabels. Audiokabels, luidsprekerkabels en optische kabels zijn juist handig voor bij je muziekinstallatie of speakers. Natuurlijk bieden we je ook kabels waarmee je je smartphone of tablet kunt opladen zoals lightning kabels of micro usb kabels. Voor je netwerk thuis hebben we ehternet kabels zodat je je laptop of tv meteen aan de router verbindt.

94 resultaten
aanbevolen

94 resultaten

Stekkerdozen

Heel handig en onmisbaar in elk huishouden, een stekkerdoos. Wanneer je weinig stopcontacten hebt, is een stekkerdoos de ideale uitkomst. Je hebt maar één stopcontact nodig om de contactdoos aan te sluiten en je kunt direct meerdere apparaten van stroom voorzien.

De juiste stekkerdoos

Heb je een nieuwe stekkerdoos nodig? Dan is het goed om vooraf de verschillende opties te bekijken. Stekkerdozen zijn namelijk verkrijgbaar in heel diverse varianten. Werk je bijvoorbeeld regelmatig thuis en zoek je een stekkerdoos voor je werkplek, dan is een Powercube een goede optie of een stekkerdoos met Master-slave functie. Beide handig voor een thuiswerkplek. De Powercube vanwege het compacte design en een Master-slave functie omdat die ervoor zorgt dat alle apparatuur aangesloten op het hoofdapparaat automatisch wordt afgesloten wanneer het hoofdapparaat uit wordt gezet. Populair en erg handig is een stekkerdoos met usb poort, ideaal voor het opladen van je smartphone of tablet. Genoeg diversiteit en keuze zoals je ziet.

Tips

Om je te helpen bij het kiezen van de juiste stekkerdoos hebben we nog een aantal praktische tips. Heb je kinderen? Zorg er dan altijd voor dat je, voor de veiligheid van je kinderen, een stekkerdoos met kinderslot aanschaft. Verder is het slim om rekening te houden met de lengte van het snoer, zodat je de stekkerdoos op een goede en bereikbare plek kan laten staan. Tenslotte is overspanningsbeveiliging geen overbodige luxe. Bij blikseminslag voorkomt overspanningsbeveiliging namelijk dat je elektrische apparaten kapot gaan.

Stekkerdozen online bestellen

Bestel je bij wehkamp je nieuwe stekkerdoos voor 23:59 uur, dan heb je die bijna altijd de volgende dag al in huis. Je bepaalt zelf waar en wanneer je, je pakketje wil ontvangen. Zo kun je ervoor kiezen om je nieuwe stekkerdoos thuis te laten bezorgen, maar ook om te laten leveren bij een DHP punt of parcel station. Natuurlijk hopen wij dat je de juiste keuze hebt gemaakt en veel gemak van je nieuwe stekkerdoos gaat hebben!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.