elektronica

Kabels

Op zoek naar een stekkerdoos? Naast de standaard stekkerdozen hebben we uitvoeringen met overspanningsbeveiliging en USB aansluitingen. We hebben zelfs verlengsnoeren met een master-slave functie. Spe ...

154 resultatensorteren op
aanbevolen

Kabels

Kabels, als je elektronica hebt dan kun je niet zonder. Ze transporteren de digitale signalen van het ene apparaat naar de volgende. Ze zijn in meerdere maten te verkrijgen en in verschillende diktes. Van simpele reserve kabels tot dure hoge kwaliteit kabels. Bekijk het assortiment met TV, geluid en computer kabels.

TV Kabels

Onder tv kabels worden ook wel HDMI en Coax kabels verstaan. Deze worden gebruikt om beelden naar je televisie te zenden. Coax is bedoeld om internet, tv en radio signaal te kunnen ontvangen. Plug ze in de kastjes in je muur en een apparaat en je hebt verbinding. HDMI kabels zijn bedoel om digitale video en audio bestanden vanaf een laptop, of tablet naar je tv te sturen. Handig om bijvoorbeeld films mee te kijken.

Geluidskabels

Voor geluid zijn er meerdere kabels die je kunt gebruiken. Optische kabels hebben het hoogste kwaliteit signaal op audio gebied. Luidspreker kabels zijn bedoeld om luidsprekers aan een versterker aan te sluiten. Audio kabels worden gebruikt voor bijvoorbeeld koptelefoons en hier vallen ook de losse componenten onder.

Computerkabels

De computer kabels zijn USB-kabels of Lightning kabels. Hiermee kun je je telefoon of tablet gemakkelijk aansluiten op een laptop of computer. Er zijn verschillende soorten usb aansluitingen die allemaal goed werken met verschillende apparaten. Voorbeelden van versies zijn de 2.0, 3.0 en de 3.1 USB kabels.