Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Kaatje box (DVD)
 • Uitverkocht

  Kaatje box (DVD)

  31.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Kaatje box (DVD)

  - Ontdek de wereld van Kaatje: Welkom in de wereld van Kaatje.
  Kaatje is een ongelooflijk nieuwsgierig meisje. En ze kan ook nog eens toveren! Samen met haar beste vriend Kamiel, een lieve dinosaurus, woont ze in een schudbol vol fantasie en verrassingen. Ze maken heel wat plezier en beleven er de gekste avonturen. Duik in de magische wereld van Kaatje en zing, dans en speel mee!

  - Kaatje en de dieren: Kaatje en Kamiel spelen er nog altijd op los in hun schudbol. Ze ontdekken nu ook de wereld van de dieren. Olifant, koe of kikker.. Dieren op de boerderij of in het bos.. Of zelfs een ‘hikbeest’. Het brengt hen allemaal aan het dansen, zingen en lachen!
  Ontdek samen met Kaatje en Kamiel de wereld van de dieren.

  - Op avontuur met Viktor: Kaatje en Kamiel hebben een nieuw vriendje, Viktor. Net als Kaatje vindt Viktor het geweldig om de wereld te verkennen. En dat doet hij het liefst met zijn raket.
  Ontdek samen met Kaatje en Kamiel de avonturen van Viktor.

  - Zing mee met Kaatje, Viktor en Kamiel: Kaatje, Viktor en Kamiel zingen de meest bekende kinderliedjes. ‘Alle eendjes’, ‘2 beren’ en ‘Op een grote paddenstoel’ zijn maar een paar van de 28 liedjes op deze dvd. Maar ook hun eigen liedjes zoals ‘Schuddebollepats’ en ‘Vliegen’ ontbreken hier niet.
  De tekst van de liedjes kan je mee volgen op het scherm. Zo kan je samen met Kaatje, Viktor en Kamiel je favoriete liedjes meezingen.

  - Schuddebol je mee met Kaatje?: Op deze DVD komt de magische wereld van Kaatje weer helemaal tot leven. Zo schuddebolt Kaatje een valk tevoorschijn, vindt Viktor een hele speciale 'Op-reis-camera' uit en heeft Kamiel last van een 'Vieze vogel'.
  Samen naar de sterren kijken, op bezoek gaan bij de brandweer, deelnemen aan een 'Goede-manieren-verkiezing'... Kaatje, Kamiel en Viktor beleven weer stuk voor stuk de leukste avonturen. Duik mee in deze wondere wereld en geniet van de dolle fratsen van Kaatje en haar vrienden!

  Ontdek de wereld van Kaatje
  Kaatje en de dieren
  Op avontuur met Viktor
  Zing mee met Kaatje, Viktor en Kamiel
  Schuddebol je mee met Kaatje?
  lees meer

  Specificaties

  GenreFamilie
  SubgenreJeugd
  Speelduur250
  LeeftijdNiet schadelijk/Alle leeftijden
  Gesproken talenNederlands
  GeluidDolby Digital 2.0
  Beeld16:9
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand