speelgoed
K3 karaokeset
 • Uitverkocht

  K3karaokeset

  79.95
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  K3 karaokeset

  Zing al je favoriete K3 liedjes mee en word een ster. Met deze K3 karaokeset kun je je helemaal inleven in de wereld van K3. Sluit de microfoon aan op je tv, zet hem aan en zingen maar.

  Hoe werkt de K3 karaoke microfoon? Sluit de microfoon aan op je tv-toestel via de bijgeleverde composiet aansluiting (rood/wit/gele plug). Mocht je deze aansluiting niet op je tv hebben, dan kun je ook een scartaansluiting gebruiken.

  Er zijn geen batterijen nodig. De microfoon werkt met een meegeleverde 5 meter lange kabel welke aan het einde wordt opgesplitst in een 3 inch (rood/wit/gele) plug en aansluiting voor de stroomadapter en een jack plug voor een tweede (gewone jack) microfoon.

  De witgekleurde K3 karaoke microfoon werkt via een meegeleverde SD card. Op deze SD kaart staan reeds 16 originele K3 videoclips. Op de televisie zie je de videoclip van het liedje van je keuze. Bij ieder liedje loopt de tekst over het beeld, zodat je in de maat mee kan zingen. Op de microfoon kun je met een druk op de knop kiezen of de meiden van K3 met je meezingen of dat je helemaal alleen zingt met enkel instrumentale muziek.

  De microfoon bevat functies zoals het aanpassen van het muziekvolume, microfoonvolume en afspeeltype. Je kan ook nog een echo toevoegen aan je stem, waardoor het allemaal nog echter lijkt. Het afspeelbare bestand voor videobeelden op de kaart is AVI.

  De karaokemicrofoon is 26,5 cm lang en is alleen te gebruiken met een standaard SD geheugenkaart tot maximaal 4 GB. De meegeleverde SD kaart bevat volop karaokehits. Je kunt kiezen uit 16 prachtige oude en nieuwe K3 liedjes. Zing mee met: 10.000 luchtballonnen, Jij bent de bom, Als het binnen regent, Alle kleuren, Oya Lélé en nog meer hits. Dankzij de verwisselbare SD kaart kun je in de toekomst ook andere liedjes van Studio 100 afspelen.

  K3 videoclips:
  Oya lele
  Kusjessoldaat
  Jij bent de bom
  Als het binnen regent
  Mamasé
  Kus van de juf
  Jodelee
  Ushuaia
  10.000 luchtballonnen
  De wereld van K3
  Oma’s aan de top
  Eyo!
  Kuma hé
  Teleromeo
  Heyah mama
  Iedereen K3

  Specificaties;
  - Makkelijke aansluiting op je TV
  - Aansluiting via stroomadapter
  - SD kaart met 16 originele K3 videoclips
  - Microfoon met regelbare volumeknop
  - Bij ieder liedje loopt de tekst over het beeld
  - Microfoon met echo functie
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking