• uitverkocht

  JVC KWM560BT autoradio

  299.-
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  JVC KWM560BT autoradio

  Met de JVC KW-M560BT mechless multimedia systeem met 6.8 WVGA aanraakscherm, kun je smartphone-applicaties in de auto gebruiken. Verbind jouw smartphone met het JVC multimediasysteem via Bluetooth en een USB kabel. Zo kan het beeldscherm van het entertainmentsysteem worden gebruikt als verlengstuk van jouw Apple of Android smartphone. Met zowel CarPlay als AndroidAuto kan men navigeren, bellen, muziek beluisteren, berichten versturen en ontvangen vanuit de auto (denk hierbij bijvoorbeeld aan Waze, Spotify, Whatsapp, SMS, podcasts, ...).

  Apple CarPlay™ – Connect via USB
  De slimme, veilige en leukere manier om je iphone in de auto te gebruiken. Apple CarPlay laat iPhone gebruikers op een intuïtieve manier bellen, navigeren en muziek luisteren, door slechts één druk op de knop of via een gesproken commando.
  In de laatste iOS versie (iOS 13.0 en hoger), worden navigatie apps van andere partijen zoals Google Maps™ en Waze™ ook ondersteund.

  Android Auto™ – Connect via USB
  Android Auto is ontworpen voor jouw veiligheid. Door de eenvoudige en intuïtieve interface en de kracht van stem bediening wordt afleiding geminimaliseerd, zodat je aandacht op de weg blijft.

  Mirroring voor Android – Via USB
  Door het installeren van de “Mirroring OA for JVC” app, word je, via USB aangesloten, Android telefoon direct weergegeven op het scherm van je radio. Je kunt hiermee diverse apps, zoals Waze, YouTube, and Instagram gebruiken. Touch bediening is mogelijk via zowel het scherm van de radio, als je smarphone.

  Gesture Touch Control
  Raak het scherm aan en beweeg je vinger over het scherm. Afhanklijk van de beweging kunnen diverse functies bediend worden. Deze intuïtieve bediening zorgt voor een nog veiliger bediening van je in-car entertainment.

  Geluidsoptimalisatie
  Tijdafstemming: Door het luidsprekertype en de afstand tot het midden van de luisterpositie te selecteren, past het hoofdtoestel automatisch de timing aan van het geluid dat door elk van de luidsprekers wordt uitgestuurd, zodat het geluid van elke luidspreker precies op hetzelfde moment aankomt de luisterpositie.

  High Current 1.5A Charging
  Laad jouw smartphone snel op via de USB-poort, met een maximum van 1,5A.
  lees meer

  Specificaties

  RDS
  MP3 weergave
  Digitale radio (DAB+)
  Muziekvermogen (watt)200
  Voorkeuzezenders20
  USB-aansluiting
  AUX ingang
  bekijk alle specificaties
  USB-aansluitingBluetoothGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.