overzicht
JVC Everio GZ-RX605BEU camcorder, Zwart
 • Uitverkocht

  JVCEverio GZ-RX605BEU camcorder

  299.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Camcorders

  JVC Everio GZ-RX605BEU camcorder

  Vakantie-avonturen, kinderfeestjes, festivals, dagje strand, snorkelen, snowboarden, deze GZ-RX605 Full HD camcorder is multi-inzetbaar. Met 40x optische zoom (60x dynamisch zoom) leg je elk onderwerp vast, hoe ver het ook is. En als een echte Quad-Proof outdoor-camcorder is hij waterdicht tot 5 m, zand- en stofdicht, valbestendig tot 1,5 m en ook nog eens operationeel tot -10 graden. Zijn ingebouwde batterij heeft een giga-capaciteit tot wel 5 uur opnametijd. Meer stroom nodig? Aansluiting van een power bank is mogelijk!

  WiFi is ingebouwd, dus je opnamen zijn direct door te spelen naar je smartphone/tablet, vanwaar je ze direct kunt delen met de mensen die jouw belevenissen willen volgen. Met de ingebouwde edit-functie van de GZ-RX605 monteer je via het 3 inch touchscreen snel en makkelijk een film met je favoriete shots. Bij het overzetten maakt je camcorder er meteen makkelijk te delen MP4-bestanden (HD) van. Uploaden naar Youtube, Instagram, Facebook en andere sociale media is simpel!

  Samen met je smartphone/tablet (en de gratis app) heeft deze makkelijk te bedienen camcorder een breed pakket aan bijzondere functies. Zo kun je hem op afstand gebruiken voor opname als je zelf niet ter plaatse bent. Bij registraties van wedstrijden kun je de stand weergeven. En wil je sport- of dansbewegingen opnemen en voor instructie gebruiken, dan kun je het beeld spiegelen. Met de optie om twee opnamen naast elkaar weer te geven zijn je acties/bewegingen uitstekend te vergelijken.
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluitingTouchscreenWifiGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand