Jurassic World Mega Dual Attack Stegosaurus
 • Sale
 • -20%

  Jurassic WorldMega Dual Attack Stegosaurus

  24.9519.95je bespaart 5.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Jurassic World Mega Dual Attack Stegosaurus

  Met de grotere dinosaurussen van Jurassic World Mega Dual Attack speel je op een compleet nieuwe manier en worden de gevechten nog spannender!

  Beleef de strijd tussen dinosaurussen in Jurassic Park op een compleet nieuwe manier! De dinosaurussen van Jurassic World Mega Dual Attack zijn groter en hebben knoppen waarmee ze dubbel kunnen aanvallen in een spannende strijd! Druk op de twee knoppen op elke dinosaurus om verschillende aanvalstechnieken te activeren, zoals slaan met de staart, slaan met hun kop en een hap van hun enorme kaken! Je kunt ook op beide knoppen tegelijk drukken om een dubbele aanval uit te voeren! Deze dinosaurussen hebben een design dat is geïnspireerd op de film, met een gelede kop en staart, authentieke kleuren en een realistisch aanvoelende huid. Speel alle beroemde vechtscènes uit Jurassic World na met deze Mega Dual Attack actiefiguren! Je kunt kiezen uit de Stegosaurus, Suchomimus, Quetzalcoatlus en nog veel meer (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar). Elke dinosaurus wordt geleverd met een coole Rivals verzamelkaart, waarop zijn voornaamste gevechtsresultaten en eigenschappen staan. Download de Jurassic World Facts app (voor Android en iOS) voor nog meer dinoplezier! Je kunt dinosaurussen scannen, waarna ze tot leven komen en je alle aanvalsweetjes te horen krijgt, statistieken kunt vergelijken en nog veel meer! ​​

  - Met de dubbele knoppen kun je de dino's angstaanjagend krachtige bewegingen laten maken!
  - Met elke knop op de dinosaurus activeer je een aanval. Wanneer je op twee knoppen tegelijk drukt, valt de dino met dubbele kracht aan! 
  - Met realistische bouw zoals in de film, gelede kop en staart, en authentieke kleuren en textuur.
  - Speel alle beroemde vechtscènes uit Jurassic World na met deze grotere Mega Dual Attack actiefiguren! 
  - Je kunt kiezen uit: Stegosaurus, Suchomimus, Quetzalcoatlus en nog veel meer (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar).
  - Bij elke dinosaurus krijg je ook een informatieve Dino Rivals verzamelkaart, met de belangrijkste gevechtsresultaten en eigenschappen.
  - Download de Jurassic World Facts app (voor Android en iOS) voor nog meer speelplezier! Met de app kun je elke dinosaurus scannen; ze komen dan tot leven en je krijgt alle aanvalsweetjes, kunt statistieken vergelijken en nog veel meer! 

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
  lees meer

  Specificaties