Jurassic World Dual Attack Triceratops
 • Sale
 • -25%

  Jurassic WorldDual Attack Triceratops

  19.9514.95je bespaart 5.-
  Triceratops
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Jurassic World Dual Attack Triceratops

  Met de middelgrote dinosaurussen van Jurassic World Dual Attack speel je op een compleet nieuwe manier en worden de gevechten nog spannender!

  Beleef de strijd tussen dinosaurussen in Jurassic Park op een compleet nieuwe manier! De dinosaurussen van Jurassic World Dual Attack zijn middelgroot en hebben knoppen waarmee ze dubbel kunnen aanvallen in een spannende strijd die past bij elke soort dino! Als je bijvoorbeeld op de knop op de achterkant drukt, slaat de dino met zijn staart. Druk je op de knop aan de voorkant, dan slaat hij met zijn kop! Je kunt ook op beide knoppen tegelijk drukken om een dubbele aanval uit te voeren met kop en staart! Deze dinosaurussen hebben een design dat is geïnspireerd op de film, met een gelede kop en staart, authentieke kleuren en een realistisch aanvoelende huid. Speel alle beroemde actiescènes na uit Jurassic World met deze middelgrote dino's met dubbele aanvalskracht. Verzamel ze allemaal! Je kunt kiezen uit de Concavenator, Parasaurolophus, Triceratops en nog veel meer (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar). Elke dinosaurus wordt geleverd met een coole Dino Rivals™ verzamelkaart, waarop zijn voornaamste gevechtsresultaten en eigenschappen staan. Download de Jurassic World Facts app (voor Android en iOS) voor nog meer dinoplezier! Je kunt dinosaurussen scannen, waarna ze tot leven komen en je alle aanvalsweetjes te horen krijgt, statistieken kunt vergelijken en nog veel meer! 

  - Met de dubbele knoppen kun je de dino's angstaanjagend krachtige bewegingen laten maken!
  - De knoppen zitten aan de achterkant en met elke knop laat je de dinosaurus een klap uitdelen. Met de knop op de achterkant laat je de staart slaan en met de knop op de voorkant laat je de kop slaan! Als je beide knoppen tegelijk indrukt, krijgt de tegenstander een dubbele aanval te verduren!
  - Met realistisch design zoals in de film, gelede kop en staart, en authentieke kleuren en textuur.
  - Met deze middelgrote dino's kun je alle beroemde actiescènes uit Jurassic World naspelen. Verzamel ze allemaal!
  - Je kunt kiezen uit de Concavenator, Parasaurolophus, Triceratops en nog veel meer (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar).
  - Bij elke dinosaurus krijg je ook een informatieve Dino Rivals™ verzamelkaart, met de belangrijkste gevechtsresultaten en eigenschappen.
  - Download de Jurassic World Facts app (voor Android en iOS) voor nog meer dinoplezier! Met de app kun je elke dinosaurus scannen; ze komen dan tot leven en je krijgt alle aanvalsweetjes, kunt statistieken vergelijken en nog veel meer! 
  lees meer

  Specificaties