Jungle Gym Tower speeltoestel, Blauw

  Jungle GymTower speeltoestel

  425.-
  Tower
  Blauw
  met 1 week in huis, bezorging op afspraakverzending door onze partner

  Jungle Gym Tower speeltoestel

  Binnen het Jungle Gym assortiment is de Tower het meest compacte product, voorzien van een glijbaan en zandbak, past deze toren in nagenoeg alle tuinen.
  De Jungle Gym speeltoestellen zijn gemaakt onder de meest strenge gezondheids- en veiligheidsnormen en zijn GS gecertificeerd. De materialen zijn zacht en afgewerkt met ronde randen en hoeken. Het materiaal is UV- en weerbestendig en biedt maximale grip.

  Waarschuwing: Het speeltoestel is uitsluitend bedoeld voor huishoudelijk (buiten)gebruik. Het maximale gewicht per gebruiker is 50 kg en het speeltoestel is geschikt voor kinderen van 3-10 jaar. Het maximale aantal gebruikers is 3.

  Levering en montage
  De bestelling wordt geplaatst naast de vrachtwagen aan de openbare weg. De montage is eenvoudig dankzij de duidelijk montage handleiding. Een aantal voorbeeldpagina's van de daadwerkelijke handleiding behorende bij dit speeltoestel kun je hieronder inzien. Hier staat duidelijk waar je het toestel neer kunt zetten, hoe je deze in elkaar zet en hoe je deze verankert in de grond.

  Kenmerken:
  - Totale afmeting (hxbxd): 280x80x210 cm (B x L x H)
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking