Jungle Gym Fort + swing module speeltoestel, Geel

  Jungle GymFort + swing module speeltoestel

  974.-
  Fort + Schommel
  Geel
  met 1 week in huis, bezorging op afspraakverzending door onze partner

  Jungle Gym Fort + swing module speeltoestel

  Dit Jungle Gym speeltoestel is voorzien van extra veel mogelijkheden. Met de dubbele schommel, een klimmuur voorzien van gekleure klimstenen, telescope, lange glijbaan en een grote zandbak staat dit speeltoestel garant voor uren speelplezier.
  Het speeltoestel is speciaal gemaakt voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar en voorzien van de nodige veiligheidsfacetten. De materialen en coatings zijn voorzien van afgeronde randen en hoeken, UV-en weerbestendig en bieden maximale grip. Het speeltoestel is ideaal voor de zachte kinderhanden.

  Waarschuwing: Het speeltoestel is uitsluitend voor huishoudelijk (buiten)gebruik. Het maximale gewicht per gebruiker is 50kg en geschikt voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar. Het maximale aantal gebruikers is 12.

  Levering en montage
  De bestelling wordt geplaatst naast de vrachtwagen aan de openbare weg. De montage is eenvoudig dankzij de duidelijk montage handleiding. Een aantal voorbeeldpagina's van de daadwerkelijke handleiding behorende bij dit speeltoestel kun je hieronder inzien. Hier staat duidelijk waar je het toestel neer kunt zetten, hoe je deze in elkaar zet en hoe je deze verankert in de grond.

  Kenmerken:
  -
  Afmetingen huisje: 280 x 80 x 210 cm
  - Afmetingen schommel: 240 x 240 x 220 cm
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking