Jungle Gym Cottage + bridge module speeltoestel, Blauw

  Jungle GymCottage + bridge module speeltoestel

  1178.-
  Cottage + Brug
  Blauw
  met 1 week in huis, bezorging op afspraakverzending door onze partner

  Jungle Gym Cottage + bridge module speeltoestel

  Dit mooi ruim opgezette speeltoestel van Jungle Gym is voorzien van meerdere gemakken voor de kinderen. Uitgevoerd met een lange glijbaan, zandbak, klimmuur en een brug om van beide platformen te kunnen komen. Met dit speeltoestel is urenlang speelplezier gegarandeerd.
  Alle Jungle Gym speeltoestellen voldoen aan de meest strenge gezondheids- en veiligheidsnormen en zijn GS gecertificeerd. Alle materialen en coatings zijn zacht voor kinderhanden, voorzien van afgeronde randen en hoeken, UV- en weerbestendig en bieden maximale grip.

  Waarschuwing: Het speeltoestel is uitsluitend voor huishoudelijk (thuis)gebruik. Het maximale gewicht per gebruiker is 50kg per persoon en geschikt voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar. Het maximale aantal gebruikers is 8.

  Levering en montage
  De bestelling wordt geplaatst naast de vrachtwagen aan de openbare weg. De montage is eenvoudig dankzij de duidelijk montage handleiding. Een aantal voorbeeldpagina's van de daadwerkelijke handleiding behorende bij dit speeltoestel kun je hieronder inzien. Hier staat duidelijk waar je het toestel neer kunt zetten, hoe je deze in elkaar zet en hoe je deze verankert in de grond.

  Kenmerken:
  -
  Afmetingen huisje: 360 x 160 x 280 cm
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking