Jungle Gym Club + swing module speeltoestel, Geel

  Jungle GymClub + swing module speeltoestel

  754.-
  Club + Schommel
  Geel
  met 1 week in huis, bezorging op afspraakverzending door onze partner

  Jungle Gym Club + swing module speeltoestel

  Deze klassieke Jungle Gym speeltoren is voorzien van een dubbele schommel, houten dak, glijbaan en zandbak. Door de grote verscheidenheid aan mogelijkheden gaat dit product nooit vervelen en staat het garant voor uren speelplezier.
  Alle Jungle Gym speeltoestellen zijn vervaardigd van de meest gebruiksvriendelijke materialen. Zacht afgewerkte materialen en coatings, afgeronde randen en hoek, UV- en weerbestendig en bieden maximale grip.

  Waarschuwing: Het speeltoestel is enkel bedoeld voor huishoudelijk gebruik, voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar. Het maximale gewicht per gebruiker is 50 kg en het maximaal aantal gebruikers is 7.

  Levering en montage
  De bestelling wordt geplaatst naast de vrachtwagen aan de openbare weg. De montage is eenvoudig dankzij de duidelijk montage handleiding. Een aantal voorbeeldpagina's van de daadwerkelijke handleiding behorende bij dit speeltoestel kun je hieronder inzien. Hier staat duidelijk waar je het toestel neer kunt zetten, hoe je deze in elkaar zet en hoe je deze verankert in de grond.

  Kenmerken:
  -
  Afmetingen huisje: 280 x 80 x 210 cm
  - Afmetingen schommel: 240 x 240 x 220 cm
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking