Jungle Formula Maxim Original 50% DEET

  Jungle FormulaMaxim Original 50% DEET

  19.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Jungle Formula Maxim Original 50% DEET

  Jungle Formula Maximum Original is een antimuggen spray met 50% DEET en plantenextracten voor een sterke bescherming. Deze muggenspray heeft een aangename geur en geeft wel 9 uur bescherming tegen alle soorten muggen inclusief de Tijgermug en andere stekende of bijtende insecten. Ideaal voor gebruik binnen- en buitenshuis & voor vakanties in Europa.

  Deze muggenbescherming ideaal voor tropische, bosrijke gebieden en in de omgeving van meren. Voor gebruik in gebieden met een hoog risico op malaria of andere door insecten overdraagbare ziekten.

  Ideaal voor tropische, bosrijke gebieden en in de omgeving van meren.

  Alle producten van Jungle Formula bevatten een IRF®. Hoe hoger de IRF®, hoe sterker de bescherming. Jungle Formula is er in IRF2, IRF3 en IRF4 varianten.

  Jungle Formula Maximum Original
  •Met 50% DEET
  Insect Repellent Factor 4
  • Voor volwassenen

  Al jaren bekend om haar bewezen effectiviteit in de meest extreme omstandigheden. Jungle Formula biedt een oplossing tegen muggen met een compleet assortiment. Deze producten bieden bescherming voor elke situatie. De Insect Repellent Factor® (= IRF®): is een nieuw en uniek hulpmiddel om snel en eenvoudig je bescherming te kiezen.

  N, N-diethyl-m-toluamide (DEET 50% (455g/L.) CAS 134-62-3)alcohol, denat
  lees meer

  Specificaties