Game on sport Jumpline trampoline Ø244 cm, Zwart
 • Uitverkocht

  Game on sport Jumplinetrampoline Ø244 cm

  189.-149.-je bespaart 40.-
  ?244cm
  Zwart
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Game on sport Jumpline trampoline Ø244 cm

  Deze klassieke, zwarte Jumpline 244cm trampoline van Game On Sport staat garant voor urenlang speelplezier. De trampoline staat voor plezier, veiligheid en duurzaamheid!

  Beschermrand
  De veiligheid van de trampoline is het meest belangrijke onderdeel. Natuurlijk wil je dat je je kinderen zonder zorgen kunt laten springen op de trampoline en met deze trampoline van Game on Sport is dat geen enkel probleem! Het frame bestaat uit zeer stevige metalen poten en de trampoline zelf heeft een beschermrand van 26 centimeter breed en 2 centimeter dik, gevuld met impact resistant foam. Ook

  Veiligheidsnet
  De Game On Sport Jumpline trampoline wordt inclusief veiligheidsnet geleverd. Het net is sterk en waterbestendig, gemaakt van 90 gram PE dense mesh. Het veiligheidsnet is 160 centimeter hoog. Met een open trampoline heb je nog het gevaar dat je onverwachts buiten de trampoline kunt springen, eenmaal voorzien van een veiligheidsnet is dat bij geen mogelijkheid meer. 

  Gebruik
  De trampoline heeft een maximaal spring gewicht van 50 kilogram. 

  Montage
  Het wordt aangeraden om voor de montage duidelijk de gebruiksaanwijzing door te nemen. Hiermee zorg je ervoor dat de trampoline binnen 60 tot 90 minuten kwalitatief zeer stevig staat en je zorgeloos kunt beginnen met springen.

  Kenmerken:
  - Diameter: 244cm
  - Maximaal gewicht springer: 50kg
  - Lengte veren: 14cm
  - Frame: Gegalvaniseerd metaal 
  - Randkussen: 26cm
  - Dikte randkussen: 20mm
  - Hoogte frame: 70cm
  - Inclusief gebruiksaanwijzing. 
  lees meer

  Specificaties