Jumbo Tetris Dual denkspel

  Jumbo Tetris Dual denkspel

  29.99
  nog 3 op voorraad

  Jumbo Tetris Dual denkspel

  TETRIS® DUAL is een tactisch één-tegen-één spel gebaseerd op Tetris®, een van de populairste computerspellen aller tijden.

  De spelregels zijn simpel: laat de geometrische Tetriminos (Tetris®-blokjes) die op het scherm worden weergegeven één voor één in de Matrix (speelveld) vallen. Scoor punten door de blokjes van jouw kleur naast elkaar te plaatsten en complete rijen te vormen. Laat geen gaten achter, want daarmee verlies je punten! Druk op de Enterknop om de beurt aan je tegenstander te geven. Hoezo eenvoudig? Probeer je tegenstander tactisch te blokkeren. Zo maak je het voor jezelf eenvoudiger om jouw resterende Tetriminos te spelen en de meeste rijen op te vullen.

  Twee spelvarianten met een elektronische timer: SPEL 1. SPEED: je hebt 60 seconden de tijd om al je Tetriminos te plaatsen, maar let op! Je verliest punten als de timer afloopt voordat je de Tetriminos hebt geplaatst. SPEL 2. COUNTDOWN: scoor bonuspunten als jij de meeste tijd overhoudt aan het einde van het spel. …wie speelt het slimst al zijn Tetriminos en scoort de meeste punten?
  lees meer

  Specificaties

  Min. leeftijd (jaar)6
  Min. aantal spelers1
  Speeltijd (min)20
  Soort spelStrategisch spel
  Batterij benodigd
  Incl. batterijen
  MerkJumbo
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.