Jumbo Party & Co Sketch dobbelspel

  Jumbo Party & Co Sketch dobbelspel

  16.99
  nog 6 op voorraad

  Jumbo Party & Co Sketch dobbelspel

  Test je vindingrijkheid met het nieuwe partyspel Sketch van Jumbo!
  Bij dit dobbelspel van de makers van Party en Co moet je je vindingrijkheid en fantasie gebruiken om de slimste en origineelste toekenning te maken. De uitdaging? Het tekenbord bevat al een aantal krabbels waar je gebruik van moet maken! Voor dit spel hoef je geen Picasso te zijn om te kunnen winnen, door het tekenen van de meest originele voorwerpen of begrippen scoor je de meeste punten!

  De spelregels van dit spel zijn simpel, waardoor het makkelijk aan te leren is en snel opgestart kan worden. Het kleine formaat van dit gezelschapsspel maakt dat het dat makkelijk mee te nemen is naar elke gelegenheid met familie of vrienden!

  Sketch en win!
  Het doel van Sketch is om de meest originele tekeningen te maken, zodat je na 6 rondes de meeste punten scoort! Zo speel je Sketch:
  1. Alle spelers pakken hetzelfde bord met basiskrabbels
  2. De eerste speler gooit de dobbelsteen met letters. De letter die bovenop komt te liggen, bepaalt wat er getekend gaat worden.
  3. Snel! Iedereen moet 4 tekeningen maken die met deze letter beginnen. Het tekenbord bevat basiskrabbels die je moet gebruiken om jouw tekening te maken!
  4. De eerste speler die zijn vier tekeningen af heeft, roept STOP! Alle spelers moeten dan stoppen met tekenen en de gemaakte tekeningen laten zien, waarna er een aantal punten wordt toegekend.
  5. Herhaal dit met de verschillende borden tot er 6 speelrondes zijn geweest. De speler die aan het einde van 6 rondes de meeste punten heeft, wint het spel!
  lees meer

  Specificaties

  Min. leeftijd (jaar)8
  Min. aantal spelers2
  Speeltijd (min)30
  Soort spelFamiliespel
  Batterij benodigd
  Incl. batterijen
  MerkJumbo
  bekijk alle specificaties

  Inhoud verpakking

  12 omkeerbare krabbelborden
  1 letterdobbelsteen
  4 uitwisbare stiften
  Scorebord

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.