Jumbo Ik leer schrijven

  Jumbo Ik leer schrijven

  27.99

  Jumbo Ik leer schrijven

  Met 'ik leer schrijven' leren kinderen spelenderwijs letters en woordjes schrijven.

  Alle opdrachten zijn zorgvuldig gekozen en sluiten aan bij de lesstof van een kind van 4 jaar. De lichtbak en het speciale schrijfsysteem zorgen ervoor dat kinderen zelfstandig kunnen oefenen. De afwisbare kaarten kunnen keer op keer gebruikt worden.

  'Ik leer schrijven' bevat 20 kaarten met 94 opdrachten op 5 verschillende niveaus: motorische vaardigheden oefenen, cijfers, kleine letters, hoofdletters en woordjes leren schrijven. Alles netjes opgeborgen in een handige koffer. Zo kun je het spel overal mee naartoe te nemen.
  lees meer

  Specificaties

  Min. leeftijd (jaar)4
  Min. aantal spelers1
  BatterijtypeC
  Incl. batterijen
  MerkJumbo
  MerklijnJumbo Ik leer
  EAN8710126195628

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.