Jumbo Ik leer coderen
 • uitverkocht

  Jumbo Ik leer coderen

  19.99je bespaart 7.-
  26.99
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Jumbo Ik leer coderen

  Programmeren is de taal die wordt gebruikt om met een computer te praten. Leer spelenderwijs de basisprincipes van deze taal. Het speciale blokjessysteem zorgt ervoor dat kinderen zelfstandig kunnen oefenen. 'Ik leer programmeren' bevat 20 kaarten met opdrachten op .. niveaus. Alles netjes opgeborgen in een handige koffer.

  Specificaties

  Min. leeftijd (jaar)5
  Min. aantal spelers1
  Incl. batterijen
  MerkJumbo
  MerklijnJumbo Ik leer
  EAN8710126197202
  artikelnummer16-283-156

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.