Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Juliette Binoche (DVD)
 • Uitverkocht

  Juliette Binoche (DVD)

  17.9916.99je bespaart 1.-
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  bekijk alle DVD's

  Juliette Binoche (DVD)

  - Paris: Paris is het verhaal van een Parijzenaar die ziek is en zich afvraagt of hij zal sterven. Door zijn toestand bekijkt hij de mensen die hij tegenkomt door een andere bril. Met de dood in het achterhoofd wint het leven aan belang, ook het leven van de anderen en dat van de hele stad. De marktkramers, een bakkersvrouw, een sociaal assistente, een danser, een architect, een zwerver, een prof, een mannequin, een Kameroense illegaal... Al deze mensen, elkaars tegenpolen, zijn verenigd in deze stad en deze film. U denkt misschien dat ze niet uitzonderlijk zijn maar elk van hen vindt zijn of haar leven uniek. U vindt misschien dat hun problemen onbenullig zijn, maar voor hen zijn ze de belangrijkste van de wereld.

  - Mauvais Sang: In een imaginair Parijs proberen twee rivaliserende bendes een vaccin te bemachtigen tegen een virus die mensen besmet die ´de liefde bedrijven zonder liefde´. Te midden van de chaos, het geweld en de verwarring, lijkt er geen plaats te zijn voor de liefde. Maar wanneer Alex Anna ontmoet, gaat het wel degelijk om liefde.

  - La Veuve De Saint-Pierre: In een kustplaatsje in het door de Fransen gekoloniseerde Newfoundland wacht rond 1850 een ter dood veroordeelde (Kusturica) in een cel bij een legerkapitein (Auteuil). Diens vrouw (Binoche) zet de gevangene aan het werk gedurende de tijd dat iedereen wacht op de komst van de guillotine, die per schip moet worden aangevoerd. Tegen de tijd dat het ding er is heeft de man zich ontpopt als hardwerkende, loyale burger en ontstaat er een moreel dilemma.

  - Rendez-Vous: Ondanks zijn wispelturigheid is Téchiné een heel interessante producent. Nina, die oorspronkelijk van het platteland komt, is naar Parijs gegaan om carrière te maken aan het toneel. Ze knoopt allerlei relaties aan, onder andere met een verontrustende man, Quentin, die uiteindelijk zelfmoord pleegt. Nina gaat vervolgens samenwonen met Paulot, een brave man. Even later duikt een regisseur op die Scrutzler heet en die haar vraagt voor een rol in zijn toneelstuk. Die rol was eerst bedoeld voor zijn dochter die door toedoen van Quentin bij een auto-ongeluk overleden blijkt te zijn. Heel angstig geworden bij de herinnering aan Quentin besluit Nina niettemin die rol te spelen.
  Paris
  Mauvais Sang
  La Veuve de Saint-Pierre
  Rendez-Vous
  lees meer

  Specificaties

  GenreDrama
  SubgenreDrama
  Speelduur458
  LeeftijdLet op met kinderen tot 16 jaar
  KijkwijzerAngst, Geweld, Grof taalgebruik, Seks
  Gesproken talenFrans
  OndertitelingNederlands
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand