JOIK Moisturising & Nourishing body butter - 60ml
 • duurzaam

  JOIKMoisturising & Nourishing body butter - 60ml

  14.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  JOIK Moisturising & Nourishing body butter - 60ml

  Deze body butter stick hydrateert en kalmeert de huid, en zorgt voor behoud van elasticiteit.

  *Voor vele doeleinden te gebruiken *Een rijke voeding voor je huid *Helpt je huid elastisch te blijven en de vochtbalans op peil te houden.

  Een heerlijk veelzijdig product voor de gehele familie.Deze hydraterende en voedende body butter is rijk aan biologische cacaoboter, shea butter, olijfolie en jojobaolie, en biedt zo een rijke voeding aan de huid, helpt het elastisch te blijven en de vochtbalans op peil te houden. Er zijn verschillende manieren om de body butter stick te gebruiken:

  *als een effectieve moisturizer voor droge, ruwe huid; *als een verkoeler bij een milde verbranding door de zon; *in een kouder klimaat werkt de body butter als een beschermer tegen de kou aangezien het geen water bevat; *dankzij de natuurlijke formule is deze body butter perfect voor de fijne huid van baby's en kinderen; *goed gevoede huid is minder geneigd kapot te gaan bij zwangerschap.

  Gebruik deze body butter dus ook om striae tegen te gaan als je zwanger bent. *deze body butter werkt ook goed om je tattoos weer wat helderder te maken. De body butter stick is gemakkelijk in het gebruik: de boter smelt als het in contact komt met je warme huid en trekt snel in. Glij met de stick over je huid en masseer de body butter in. Dit product wordt aanbevolen door de Allergy and Asthma Federation van Estland. De body butter is geurloos** De subtiele zoete geur is de natuurlijke geur van biologische cacaoboter.

  Wrijf de stick over je lijf waar het wat extra hydratatie en voeding nodig heeft. De body butter smelt zodra het in contact komt met je warme huid, zodat je het heerlijk kunt inmasseren.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking