JOIK Fragrance Lumiere du Soleil geurstokjes - 100ml (100 ml)
 • duurzaam

  JOIKFragrance Lumiere du Soleil geurstokjes - 100ml (100 ml)

  35.-

  JOIK Fragrance Lumiere du Soleil geurstokjes - 100ml (100 ml)

  Een hypnotiserend en sensueel warm aroma waar tonen van roze peper, neroli en bergamot worden gecombineerd met lelie en jasmijn en zachtjes versluierd met een subtiel aroma van wierook, patchouli en vanille. Dat is wat je ervaart met deze geurverspreider.

  *Perfect alternatief voor een geurkaars *Met tonen van roze peper, bergamot en neroli *Stijlvolle accessoire voor elke kamer.

  Een hypnotiserend en sensueel warm aroma met tonen van roze peper, neroli en bergamot, gecombineerd met een bloemig hart van lelie en jasmijn en een subtiel aroma van wierook, patchouli en vanille. JOIK diffuser is een stijlvol accessoire voor elke kamer en een perfect alternatief voor een geurkaars waar kaarsen niet kunnen worden gebruikt. JOIK geurverspreider is gemaakt met een natuurlijke basisolie en de beste geuroliën en vult een kamer met een heerlijk aroma. De intensiteit van de geur kan worden geregeld door het aantal gebruikte rieten en hoe vaak de rieten worden omgedraaid.

  Verwijder de decoratieve dop en de binnenste plug uit de fles, plaats de decoratieve dop terug op de fles en plaats de rieten in de fles. De rietjes nemen de geur op en beginnen deze binnen 24 uur te verspreiden. Na 24 uur als de stokjes omdraaien. Plaats de diffuser op een plek waar er luchtbeweging is, dit zorgt voor een betere stroom van geur. Draai het riet een of twee keer per week om een frisse stroom van geur te garanderen. Meer rietjes betekent meer geur - gebruik in een kleine ruimte minder riet, gebruik in een grotere ruimte meer. De geur houdt ongeveer 3-4 maanden aan. Let op, de vloeistof kan textiel, houten en plastic oppervlakken beschadigen. Als de vloeistof op de huid komt, was met water en zeep. Uit de buurt van kinderen en huisdieren houden.
  lees meer

  Specificaties

  MerkJOIK
  Duurzaam
  EAN4742578001091
  artikelnummer16-540-692

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.