JOIK Facial Cleansing Oil gezichtsreiniger - 100ml
 • duurzaam

  JOIKFacial Cleansing Oil gezichtsreiniger - 100ml

  19.-
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  JOIK Facial Cleansing Oil gezichtsreiniger - 100ml

  Vegan Facial Cleansing Oil die zacht schoonmaakt en zorgt voor behoud van de natuurlijke balans van de huid. Voor alle huidtypes.

  *Dringt diep door in de poriën en lost teveel aan vet en vuil op *Maakt de huid schoon zonder natuurlijke balans te verstoren *Geschikt voor alle huidtypen.

  Diep reinigende gezichtsolie die werkt met het principe 'olie lost op in olie': onze speciale mix van biologische plantaardige en essentiële oliën dringt diep door in de poriën en helpt een teveel aan vet en vuiligheid op te lossen, inclusief make-up. Deze zachte reinigingsolie maakt de huid schoon zonder de natuurlijke balans te verstoren. Je huid wordt stralend zonder uitgedroogd te raken of te glimmen. Essentiële oliën van teatree, lemongrass en lavendel hebben antibacteriële en verzachtende eigenschappen. Onze gezichtsolie is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de probleemhuid.

  Breng aan op de droge huid, over je make-up als je die op hebt, en masseer deze zacht maar grondig in. Verwijder met een sponsje dat je hebt bevochtigd in heet water. Is niet bedoeld om oogmake-up te verwijderen.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking