overzicht
Joie I-Level Ember baby autostoel, ember
 • Uitverkocht

  JoieI-Level Ember baby autostoel

  299.-
  ember
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Joie I-Level Ember baby autostoel

  Het Joie I-Level Baby autostoeltje is uniek in haar soort. De autostoel is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 13 kg en biedt een verstelbare rugleuning. De rugleuning kan in een vrijwel platte positie gebruikt worden zodat je kindje in een gezonde houding kan liggen. Deze ligstand kan zowel tijdens de autorit als buiten de auto gebruikt worden. En mocht je een wandeling, of boodschap plannen na een autorit, geen probleem, de Joie I-Level is prima te combineren met bevestiging op een kinderwagen of buggy van Joie.

  Veiligheid
  Het Joie I-Level Baby autostoeltje voldoet aan de strenge iSize veiligheidsnorm. De autostoel heeft een Tri-Protect hoofdsteun die bestaat uit 3 beschermingslagen en wordt geleverd met verkleinkussens voor pasgeboren baby’s.

  Installatie in de auto
  Het Joie I-Level Baby autostoeltje wordt met behulp van de bijbehorende Isofix base in de auto geïnstalleerd. Isofix is noodzakelijk voor een correcte bevestiging van deze autostoel. De autostoel wordt altijd tegen de rijrichting in geplaatst. Op de base is een indicator aanwezig die laat zien of de autostoel correct bevestigd is.

  Comfort
  De handige 3-punts veiligheidsgordel heeft comfortabele gordelpads zodat je kindje geen last heeft van de gordels. De XL zonnekap is afneembaar en de autostoel is voorzien van een ergonomische draagbeugel waardoor je de autostoel eenvoudig kunt verplaatsen.

  Eigenschappen
  - Geschikt voor kinderen vanaf geboorte tot 13 kg
  - Verstelbare rugleuning (3 posities)
  - Tri-Protect hoofdsteun bestaande uit 3 beschermingslagen
  - Inclusief isofix base
  - Uitneembare verkleinkussens
  - Verstelbare hoofdsteun en gordels groeien met je kindje mee
  - Afneembare XL zonnekap
  - Indicator voor correcte bevestiging
  - Handige 3-punts veiligheidsgordel met gordelpads
  - Ergonomische draagbeugel
  - Compatibel met verschillende kinderwagens
  - Voldoet aan de strenge iSize veiligheidsnorm ECE R129/00
  lees meer

  Specificaties

  Garantie