Joie I-Gemm autostoel groep 0+ navy blazer, Navy Blazer
 • Uitverkocht

  JoieI-Gemm autostoel groep 0+ navy blazer

  149.-125.-je bespaart 24.-
  Navy Blazer
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Joie I-Gemm autostoel groep 0+ navy blazer

  De I-Gemm autostoel van Joie wordt gekenmerkt door comfort en gebruiksgemak en is te gebruiken vanaf de eerste dag totdat je kindje 13 kg weegt. Daarnaast is de autostoel ook erg veilig waardoor je met een goed gevoel op pad gaat.

  Veiligheid
  De I-Gemm autostoel kenmerkt zich door veiligheid en Joie heeft een paar slimme opties hieraan toegevoegd. De autostoel beschikt over het Tri-Protect™ hoofdsteun en gepatenteerde Intelli-Fit™ memory foam voor optimale bescherming tijdens een zijwaartse botsing. Daarnaast voldoet het autostoeltje aan de i-Size veiligheidsnormering wanneer het gebruikt wordt in combinatie met de los verkrijgbare ISOfix base.

  Installatie
  De autostoel van Joie is ISOfix geschikt met de los verkrijgbare ISOfix base. Dankzij de ISOfix base wordt het autostoeltje bevestigd aan de carrosserie van de auto waardoor deze stevig op zijn plaats blijft. Het autostoeltje kan ook gewoon met de 3-puntsgordel gemonteerd worden. Het autostoeltje dient tegen de rijrichting in geplaatst te worden.

  Comfort

  De comfortabele gevoerde bekleding zorgt ervoor dat je kindje heerlijk zacht in het autostoeltje zit. Doordat de meegeleverde zitverkleiner eenvoudig te verwijderen is kan je het autostoeltje aanpassen aan de groei van je kindje.

  Gebruiksgemak
  De I-Gemm autostoel groeit met je kindje mee doordat de hoofdsteun en gordels apart te verstellen zijn. Doordat de autostoel voorzien is van een ergonomische en zachte handgreep neem je deze gemakkelijk mee.

  Kenmerken
  - Veilige bevestiging met (los verkrijgbare) ISOfix base
  - Tri-Protect™ hoofdsteun
  - Gepatenteerde Intelli-Fit™ memory foam voor optimale zijwaartse bescherming
  - Hoofdsteun en gordels groeien met je kindje mee
  - Compatibel met kinderwagens (bij Joie kinderwagens geen adapters nodig)
  - Voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm
  lees meer

  Specificaties

  BijzonderheidGarantie