Joie Gemm autostoel groep 0+ universal black, Universal black
 • uitverkocht

  JoieGemm autostoel groep 0+ universal black

  129.-66.95je bespaart 62.05
  Universal black
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Joie Gemm autostoel groep 0+ universal black

  De Gemm autostoel van Joie is geschikt voor baby’s van 0-13kg en staat bekend om zijn veiligheid en comfort. Je kindje zit lekker zacht in deze stoel door de gevoerde 5-punts veiligheidsgordel en wordt daarnaast goed beschermd tegen een zijwaartse aanrijding dankzij het Side Impact Protection systeem.

  Veiligheid
  De gevoerde 5-punts veiligheidsgordel zorgt ervoor dat je kindje goed vast zit. De Joie Gemm is compatibel met het ISOfix systeem, waarmee het autostoeltje vast wordt gezet aan de carrosserie van de auto. De Joie Gemm voldoet aan de Europese veiligheidsnormen waardoor je met een gerust hart op pad kunt gaan met je baby.

  Installatie in de auto
  De Joie Gemm plaats je gemakkelijk met behulp van de gewone 3-punts autogordel, altijd tegen de rijrichting in. Let er wel op dat de airbags op die plaats zijn uitgeschakeld. De autostoel kan ook bevestigd worden met behulp van een aparte ISOfix basis.

  Comfort
  Dankzij het verkleinkussen voor de allerkleinsten biedt de Gemm van Joie comfort aan je pasgeboren baby. De gevoerde gordelpads zijn heerlijk zacht voor je kindje waardoor je kindje geen last heeft van de gordel.

  Gebruiksgemak
  De bekleding van de Gemm is gemakkelijk schoon te maken. Doordat de gordels eenvoudig strak te trekken zijn weet je dat je kindje veilig vastzit in het autostoeltje.

  Kenmerken
  - Geschikt voor ISOfix met (los verkrijgbare) ISOfix Base
  - Door het ‘Side Impact Protection’ systeem betere bescherming tegen zijwaartse botsingen
  - Zonnekap
  - Lengte kind: 40 - 75 cm
  - Ergonomische draagbeugel
  - Gordels zijn eenvoudig strak te trekken
  lees meer

  Specificaties

  BijzonderheidGarantie