romans
Jij en ik en alles daartussenin - Auke Hulst
 • Uitverkocht

  Auke HulstJij en ik en alles daartussenin

  11.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Jij en ik en alles daartussenin - Auke Hulst

  De debuutroman van Auke Hulst ‘Jij en ik en alles daartussenin’ is een gevoelige liefdesroman over onmacht en obsessie, op het grensland tussen liefde en seks, en tussen illusie en werkelijkheid. De heruitgave van dit debuut is uitgebreid met een essay over schrijverschap en een viertal verhalen. Over ‘Jij en ik en alles daartussenin’ werd door Dagblad van het Noorden geschreven: ‘Prachtproza waarin op een poëtische manier een doordacht én uitgebalanceerd verhaal over liefde, verlies en afscheid wordt verteld.’ En Susan Smit schreef: ‘Ik wilde zo langzaam mogelijk de pagina’s omslaan, alles in me opzuigen en genieten van de sfeer en toon. Een bijzonder boek.’
  lees meer

  Specificaties