overzicht
JBL T205 in-ear koptelefoon zwart, Zwart

  JBLT205 in-ear koptelefoon zwart

  24.95
  23 reviews
  Zwart
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  JBL T205 in-ear koptelefoon zwart

  De JBL T205 in-ear koptelefoon, kleur zwart, is licht, comfortabel en compact. De ingebouwde 12.5 mm drivers zorgen voor een goede bass, terwijl de zachte, ergonomisch gevormde oordopjes zorgen voor een prettige luisterervaring. Hiernaast heeft de JBL T205 een 1-knops afstandsbediening met ingebouwde microfoon, die onder meer gebruikt kan worden om inkomende telefoongesprekken te beantwoorden.

  Specificaties:
  - Draagwijze: in-ear
  - Aansluiting: mini-aansluiting van 3.5 mm
  - Afstandsbediening en microfoon
  - Driver: 12.5 mm
  - Frequentiebereik: 20-20 kHz
  - Gewicht: 14.3 gram
  - Kleur: zwart
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.7(23 reviews)

  kenmerken

  • Geluidskwaliteit
   4.5
  • Verwachting
   4.5
  • Kwaliteit
   4.7
  • Vormgeving
   4.8
  • Gebruiksgemak
   4.5
  Meest recent

  Tegenvallende basweergave

  Ik had hoge verwachtingen van de Tune 205, maar ben teleurgesteld over de basweergave. Verder zjjn de speakertjes weliswaar mooi maar ook erg glad afgewerkt, waardoor ze gemakkelijk uit je oren vallen.

  ook geplaatst op jbl.com

  Mooie oortjes maar had meer verwacht

  Ik heb ze nu een dag gebruikt, en het zijn echt mooie oortjes, alleen vallen ze bij mij uit mijn oren bij ook maar een klein beetje bewegen, het zijn dus niet de meest goede oortjes voor mij, geluidskwaliteit is redelijk maar niet veel beter dan andere goedkopere oortjes die ik eerst had

  ook geplaatst op jbl.com

  Super oortjes maar korte levensduur

  Super geluidskwaliteit en zitten erg lekker. Maar na ongeveer 2 maanden doet 1 oortje het telkens niet meer. Heb al 2 paar gehad en alles geprobeerd, super voorzichtig er mee doen etc. Dit werkte allemaal niet dus jammer van de korte levensduur.

  ook geplaatst op jbl.com

  Top!

  De geluidskwaliteit van de oortjes is ontzettend goed. Het klinkt alsof je hele dure oortjes hebt maar dat is niet het geval. Ze zitten alleen los in je oren en als je daar niet van houdt zou ik de oortjes niet kopen.

  ook geplaatst op jbl.com

  tegen gevallen

  ik was op zoek naar goeie earphones, want ik gebruik die voor zang-opnames bij Smule. Maar het artikel valt heel erg tegen. Niet voldoende bass! een oude earphone van Nokia die ik thuis heb liggen is zelf veel beter.

  Kleur: -

  Goede prijs

  Geweldige prijs kwaliteits verhouding en een goede bouw kwaliteit

  ook geplaatst op jbl.com

  Slecht

  Ze zien er mooi uit maar ik vind ze echt slecht er komt geen geluid uit richting de oorgang maar aan de zei kant waar door je bijna niks hoort kan aan mij lichen maar ik vind ze echt het geld niet waard

  ook geplaatst op jbl.com

  Super

  Ik heb ze nu paar weken en ze zijn top ! Goed geluid, ze blijven in mijn oor zitten enige min puntje vind ik dat ik niet het geluid kan verranderen als ik op de fiets zit ofzo maar daar wen je snel genoeg aan ‘

  ook geplaatst op jbl.com

  Slechte levensduur

  Begin januari deze oortjes gekocht nog geen 2 maaden oud en nu storen ze al tijdens muziek luisteren, erg jammer dat ze zo kort meegaan.

  ook geplaatst op jbl.com

  Goed geluid

  Goede oortjes met een goede bass en goed geluid. Ze zitten wel wat losjes in je oren, maar daar wen je vanzelf aan.

  ook geplaatst op jbl.com

  toegevoegd aan winkelmand