JBL Pulse 4 Bluetooth speaker (wit), Wit
 • uitverkocht

  JBLPulse 4 Bluetooth speaker (wit)

  177.99
  Wit
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  JBL Pulse 4 Bluetooth speaker (wit)

  Breng kleur en muziek in je leven met deze JBL Pulse 4 Bluetooth speaker. Door zijn 360 graden LED-verlichting fleur jij elk feestje op. De verlichting heeft een hoge resolutie waardoor je de speaker zeker niet zal missen in het donker. Met zijn felle kleuren ben je het hoogtepunt op elk feestje en maak je altijd de sfeer. Klein van formaat maar krachtig in gebruik, helder geluid en een sterke bas.

  Vanwege het 360 graden ontwerp ervaar jij de muziek altijd even sterk, aan welke kant je ook zit of staat. De krachtige 20 Watt speaker levert een haarscherp geluid, ook onder water. De speaker is waterproof tot 1 meter onder water, ook een plotselinge regenbui verpest jouw feestje dus niet.

  Met de speciale JBL-app beheer je de speaker zeer gemakkelijk. Je regelt het volume en stelt jouw favoriete kleuren in. De accuduur is 12 uur, een nacht lang gegarandeerd feest dus zonder opladen! Om het feest nog spectaculairder te maken, kun je ook twee of meerdere JBL PartyBoost-speakers aan elkaar verbinden voor nog meer geluid. Met deze PartyBoost kun je dus een groot feest geven door de boxen aan elkaar te verbinden, of je kunt overal in huis genieten van dezelfde muziek.
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluiting