JBL Link Music Bluetooth Smart speaker (bruin), Bruin

  JBLLink Music Bluetooth Smart speaker (bruin)

  110.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  JBL Link Music Bluetooth Smart speaker (bruin)

  JBL draadloze speaker Link Music (bruin)
  Met zijn 360 graden transducer geniet je met de JBL Link Music van muziek in alle richtingen. De bluetooth speaker biedt je kristalhelder geluid in hoge en midden tonen ondersteunt door een diepe krachtige bas. Omdat de speaker draadloos is kun je hem plaatsen waar je wil voor het optimale geluid en design. Geen gezeur meer met irritante draden die in de weg zitten of het aanzicht van je kamer verpesten. Deze smart speaker activeer je gemakkelijk met de woorden ‘Hey Google’. Op deze manier kun je meteen als je thuiskomt de speaker vragen om je favoriete muziek af te spelen. Verder is het mogelijk om te vragen naar het weer, actueel nieuws of de uitslag van je favoriete voetbalteam. De ideale kamergenoot die jou leven net dat beetje simpeler en luxer maakt.

  Draadloos streamen via wifi of Bluetooth
  Met de JBL Link Music kun je moeiteloos en onafgebroken muziek stream via Wifi of Bluetooth. Gebruik je favoriete streamingsdiensten om zonder onderbrekingen te genieten van muziek.

  Handsfree hulp van de Google Assistent
  Zeg gewoon "Hey Google" om de Google Assistent te vragen om je favoriete nummers af te spelen en eenvoudig toegang te krijgen tot al je muziek.
  lees meer

  Specificaties

  Wifi