JBL JR310BT draadloze on-ear hoofdtelefoon (blauw/rood), Blauw

  JBLJR310BT draadloze on-ear hoofdtelefoon (blauw/rood)

  46.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  JBL JR310BT draadloze on-ear hoofdtelefoon (blauw/rood)

  Laat je kind met de JBL JR310BT naar muziek luisteren zonder dat hij of zij gehoorschade oploopt. De koptelefoon heeft een begrensd volume van 85 decibel, waardoor de muziek nooit te hard staat. Op een volgeladen batterij luistert je kind 30 uur naar muziek. Wanneer de batterij leeg is, laadt je kind hem op via de meegeleverde usb C oplaadkabel. Na 2 uur opladen is de koptelefoon volledig opgeladen. Met het meegeleverde stickervel versier jij samen met je kind de koptelefoon.

  De muziek staat nooit te hard
  De koptelefoon kan eenvoudig worden bediend door kinderen en is ontworpen om nooit 85dB te overschrijden, voor optimale gehoorbescherming.

  Ideale pasvorm
  Kinderen kunnen comfortabel luisteren met de speciaal ontwikkelde, zacht gevoerde hoofdband en oorkussens voor een zachte pasvorm. Ook is de koptelefoon aan te passen aan de grootte van het hoofd, dankzij de aanpasbare hoofdband.  Maak je koptelefoon uniek
  Elke koptelefoon is anders, omdat de JBL Jr310BT kan worden aangepast met de beschikbare, herbruikbare stickers voor nog meer plezier!
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth