overzicht
JBL FLIP3STEALTH bluetooth speler, -
 • naar Las Vegas
 • -20%

  JBLFLIP3STEALTH bluetooth speler

  99.-79.-je bespaart 20.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  winactie

  Winactie: JBL FEST in Las Vegas
  Maak kans op een volledig verzorgde reis naar het JBL Fest in Las Vegas bij aankoop van een JBL product. Deze actie loopt t/m 15 september 2019.


  Meer info

  Indien je uiterlijk 15 september 2019 een JBL product koopt en behoudt, maak je kans op tickets voor het 3-daagse JBL festival in Las Vegas. Je maakt kans door je aankoop te registreren via onderstaande website. Hier lees je ook alle informatie over de actie, de actieprocedure en de voorwaarden.

  https://www.jbl.nl/jblfest2019.html/

  Deze actie is een initatief van - en verloopt volledig via - JBL.

  JBL FLIP3STEALTH bluetooth speler

  De JBL Flip 3, kleur zwart, is een waterbestendige bluetooth speaker die je overal mee naar toe kunt nemen door de ingebouwde accu die er in is gebouwd. Je kunt 12 uur gebruik maken van een volle accu.

  Geniet van superkrachtig kamervullend stereogeluid met de JBL Flip 3 Stealth ultracompacte draagbare Bluetooth-luidspreker. Met een oplaadbare 3000mAh Li-ion batterij die garant staat voor 10 uur non-stop afspeeltijd van hoge kwaliteit. De behuizing voldoet aan de IPX7-norm, is waterbestendig en gemaakt van duurzaam materiaal. Van de keukentafel tot bij het zwembad en van zonnige ochtenden tot regenachtige avonden, de Flip 3 Stealth vergezelt je in elke situatie en bij elk weertype.
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand