overzicht
JBL E15 in-ear koptelefoon zwart, Zwart
 • Uitverkocht

  JBLE15 in-ear koptelefoon zwart

  35.-
  4 reviews
  Zwart
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  bekijk alle Oordopjes

  JBL E15 in-ear koptelefoon zwart

  De JBL E15, kleur zwart, zijn de ideale oordopjes met een superkwaliteit die je voor een ideale prijs kunt aanschaffen. De oordopjes beschikken over 8,66 mm drivers die voor een goede bas zorgen. De oordopjes zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, rood en wit.

  Specificaties:
  - In ear
  - 8,55 mm drivers
  - Extra maten oordopjes
  - Opbergetui

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.3(4 reviews)
  Meest recent

  Goede kwaliteit

  Ik heb er 10 maanden mee gedaan. Ik ga ze binnenkort weer kopen. Ik gebruikte de AKG die na 2 maanden kapot zijn gegaan. JBL e15.. a masterpice! In januari heb ik ze binnen.

  ook geplaatst op jbl.com

  Te duur voor deze kwaliteit

  Ook ik ben niet erg tevreden en had voor de prijs meer verwacht. Schel geluid en weinig bas. Bij andere review heb ik jullie commentaar gezien over gehoorkanaal en de maten oordopjes. Ik heb alle maten geprobeerd. Je moet de oordoppen bijna blijven vasthouden en aandrukken om een beetje bas te horen. Dat is bij de Iphone oortjes toch echt niet nodig. Kortom.....ik vind het zonde van mijn geld

  ook geplaatst op jbl.com

  Slechte kwaliteit voor de prijs

  Heb ze 3 maanden en de rechterkant heeft al problemen. Hoor bijna geen geluid meer aan rechterkant

  ook geplaatst op jbl.com

  Geen minpunt te verzinnen

  Ik heb de E15 rood nu een tijdje, geluidskwaliteit is top, draagcomfort is top en klinkt beter dan de E40BT maar dat is uiteraard persoonlijk.

  ook geplaatst op jbl.com

  toegevoegd aan winkelmand