JBL LIVE 400BT Bluetooth on-ear koptelefoon, Zwart
 • Uitverkocht

  JBLLIVE 400BT Bluetooth on-ear koptelefoon

  89.99
  Zwart
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  JBL LIVE 400BT Bluetooth on-ear koptelefoon

  Bij een echte audio-liefhebber is een ultrascherp geluid extra belangrijk, dus gebruik de JBL LIVE400BT draadloze on-ear hoofdtelefoon. De krachtige 40 mm drivers leveren de JBL LIVE400BT hoofdtelefoon de unieke JBL Signature Sound met een verbeterde bas zodat elke track tot leven komt. Heb je een vraag voor je Google Assistent of Alexa? Stel hem eenvoudig via de hoofdtelefoon en speel jouw favoriete playlist af met één druk op de knop, stuur je vriend of vriendin een bericht of kijk wat voor weer het wordt en meer, zonder op je telefoon te hoeven kijken. De JBL LIVE400BT hoofdtelefoon kan je ook in contact houden met jouw omgeving dankzij de Ambient Aware-functie en TalkThru-technologie waarmee je een gesprek kunt voeren zonder jouw hoofdtelefoon af te doen. Door de zachte hoofdband zit deze hoofdtelefoon erg comfortabel, ook als je voor een langere tijd luistert. Bij een volle batterij gaat deze koptelefoon zelfs tot 24 uur mee!

  Ambient Aware- en TalkThru-technologie
  Laat de muziek doorgaan! Blijf contact houden met je omgeving terwijl je naar jouw favoriete tracks luistert. Een druk op de Ambient Aware-knop versterkt het omgevingsgeluid en zorgt dat je kunt horen wat er om je heen gebeurt. De TalkThru-modus verlaagt het geluidsniveau van de muziek, zodat je met vrienden kunt praten zonder je hoofdtelefoon af te hoeven zetten. Ideaal om beide dingen te combineren!

  Krijg hulp van je stemassistent
  Speel jouw favoriete playlist, stuur je vriend of vriendin een bericht of kijk wat het weer wordt en meer met een eenvoudige druk op de oorschelp om de Google stemassistent of Amazon Alexa te activeren. Gebruik de gloednieuwe JBL-app om eenvoudig jouw favoriete stemassistenten in te stellen.
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth