Jay Hill voorraadpotje Tunea, Houtkleurig
 • uitverkocht

  Jay Hillvoorraadpotje Tunea

  12.99
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Jay Hill voorraadpotje Tunea

  Ben je fan van houten accessoires voor de keuken en berg je alles op in potjes? Dit Jay Hill voorraadpotje brengt orde in je keuken. Door dit sierlijke potje in de kast of in de vensterbanken te plaatsen creëer je een leuke sfeer in jouw keuken. Het olijfhout is zeer sterk en pakt prettig beet. De voorraadpot beschikt over een deksel welke los te halen is. In totaal is dit potje van Jay Hill 10.5 cm hoog.

  Jay Hill Tunea Olijfhout

  De producten uit de Jay Hill Tunea serie zijn gemaakt van 100% olijfhout. Dit natuurproduct is afkomstig van oude olijfbomen die hun productiefunctie voor olijven verloren hebben.

  Olijfhout is één van de hardste houtsoorten ter wereld en is hygiënischer dan andere houtsoorten, doordat het van nature oliehoudend is. In de Tunea lijn zijn verschillende serveerplanken, spatels en andere keukenhulpjes verkrijgbaar.

  Door de verschillende jaarringen in het hout heeft elk product een unieke vormgeving. Ook kunnen de producten kleine lengteverschillen vertonen. Dit geeft een unieke touch aan jouw keukeninrichting. Om het olijfhout in topconditie te houden, raden wij aan de producten met de hand af te wassen. Ook het laten weken in water kan de producten schade toebrengen. Begint het olijfhout toch kleur te verliezen of uit te drogen? Olijfolie of onderhoudswax zijn prima middelen om het olijfhout mee te behandelen.

  - Gemaakt van sterk olijfhout
  - Te gebruiken voor kruiden, suiker, zout en meer
  - Perfect te combineren met andere Jay Hill olijfhout artikelen
  lees meer

  Specificaties