Janzen handcrème Grey 04 - 75 ml

  Janzenhandcrème Grey 04 - 75 ml

  5.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Janzen handcrème Grey 04 - 75 ml

  De Janzen handcrème Grey 04 is een voedende en verzorgende crème, speciaal voor de vaak vergeten handen. De huid van de handen is gevoelig en heeft daarom extra verzorging nodig. De handcrème van Janzen heeft een fijne samenstelling met drie voedende oliën, waardoor de uitwerking intensief hydraterend is en beschermt tegen irriterende en uitdrogende handen. De handcrème is vrij van SLS, sulfaten, parabenen en siliconen.

  Grey 04 Cedar & Sandelwood is als een ongerept bos en zuiver als een bergmeer. Grey 04 is een no-nonsense geur voor de zelfverzekerde man of vrouw. Eigenzinnig en stoer, elegant en tijdloos. Een aards parfum met hars en houtsnippers als fundament, geflankeerd door atlasceder en balsamico’s van Australisch sandelhout. Accenten van teakhout en guayacan (Zuid-Amerikaanse houtsoort) maken de geur compleet.

  De handcrème is verkrijgbaar in alle geuren van Janzen.

  Gebruik:
  Janzen handcrème Grey 04 rijkelijk aanbrengen op de droge, gevoelige handen. De crème laat zich gemakkelijk verdelen en wordt direct opgenomen door de huid.

  Resultaat:
  Janzen handcrème Grey 04 zorgt voor zachte en verzorgde handen, die beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf. Door de heerlijke aromatische geuren is het geluksgevoel helemaal compleet.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking