overzicht
Janzen geurstokjes Sky 11 - 200ml

  Janzengeurstokjes Sky 11 - 200ml

  19.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Janzen geurstokjes Sky 11 - 200ml

  Janzen geurstokjes Sky 11 zijn onmisbaar in huis. Dankzij de speciale houten stokjes krijgt het parfum de ruimte om zich te verspreiden in uw huis. De geurstokjes geven sfeer en uitstraling en hebben een ontspannen werking voor iedereen. De geur houdt tot vijf maanden en is navulbaar dankzij de handige navulling. 

  Wat als je het verleidelijke van de Blue Musk laat samensmelten met het vurige van kardemom? Dan krijg je: vuurwerk! In deze mysterieuze, licht androgyne geur vind je daarnaast subtiele accenten van jasmijn en cederhout. Van zachte naar zoete tonen, van stoere naar tedere accenten. Blue Musk & Cardamom is, om meerdere redenen, een parfum om niet snel te vergeten.

  Verkrijgbaar in alle Janzen parfums

  Gebruik:
  Doe de geurvloeistof van de Janzen geurstokjes Sky 11 in de houder en zet de stokjes in de vloeistof. Zorg dat de stokjes uit elkaar staan zodat het parfum beter verspreid wordt. De geur houdt tot vijf maanden, afhankelijk van de plaats. De vloeistof verdampt sneller op een warme plaats in huis.

  Bevat: 6,7-dihydro-1,1,2,3,3-pentamethyl-4(5h)-indanone, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthalenyl)ethanone, 4-tert-butylcyclohexyl acetate
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking