overzicht
Janzen geurstokjes Skin 90 - 200ml

  Janzengeurstokjes Skin 90 - 200ml

  19.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Janzen geurstokjes Skin 90 - 200ml

  Janzen geurstokjes Skin 90 zijn onmisbaar in huis. Dankzij de speciale houten stokjes krijgt het parfum de ruimte om zich te verspreiden in uw huis. De geurstokjes geven sfeer en uitstraling en hebben een ontspannen werking voor iedereen. De geur houdt tot 5 maanden en is navulbaar dankzij de handige navulling. 

  Opgewekt en vrolijk, dat is White Lily & Cherry Blossom van Janzen. De kersenbloesem heeft in Japan een haast heilige status. Met haar lichtroze blaadjes en aangename geur is de boom een waar feest voor de zintuigen. Het subtiele van de kersenbloesem wordt in dit parfum afgewisseld met het frisse van de lelie en krachtige van de tonkaboon. Verder in dit bouquet fragmenten van peer, appel, framboos en hints of vanilla.

  Verkrijgbaar in alle Janzen parfums

  Gebruik:
  Doe de geurvloeistof van de Janzen geurstokjes Skin 90 in de houder en zet de stokjes in de vloeistof. Zorg dat de stokjes uit elkaar staan zodat het parfum beter verspreid wordt. De geur houdt tot vijf maanden, afhankelijk van de plaats. De vloeistof verdampt sneller op een warme plaats in huis.

  Bevat:
  p-tert-butyl-alpha-methylhydrocinnamic aldehyde, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthalenyl)ethanone, hydroxycitronellal, cyclopentadecanolide, 6,7-dihydro-1,1,2,3,3-pentamethyl-4(5h)-indanone
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking