Janzen doucheschuim Black 22 - 200 ml

  Janzendoucheschuim Black 22 - 200 ml

  7.99
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Janzen doucheschuim Black 22 - 200 ml

  De Janzen doucheschuim Black 22 zorgt voor een zachte, weelderige schuimmassa en is zuinig in gebruik. De schuimmassa zorgt voor een ultiem ontspanningsmoment en spoelt alle stress weg, waardoor het lichaam en geest weer even kunnen bijkomen. De Janzen doucheschuim is een fles vol bodybeauty die het lichaam van top tot teen een stralend en sensationeel gevoel geeft. De doucheschuim is vrij parabenen en siliconen. De doucheschuim is verkrijgbaar in alle geuren.

  Black 22 Bergamot & Tonka Beans is een frisse en warme geur, balancerend tussen licht en intens, feminien en masculien. Black 22 is een rijk bouquet van onder andere bergamot en hete kruiden, tropische schorsen en zoete tonkabonen –ook wel bekend als de ‘verboden vrucht’. Sensueel en mysterieus, pragmatisch en stijlvol. Een onberispelijk, haast hypnotiserend aroma dat uitstekend past bij de man (of vrouw!) van nu.

  Gebruik:
  Janzen doucheschuim Black 22 aanbrengen op de vochtige huid. Een kleine hoeveelheid is genoeg om een weelderig schuim te creëren, welke gemakkelijk uitgesmeerd kan worden over het lichaam. 

  Resultaat:
  Janzen doucheschuim Black 22 zorgt voor een zachte en stralende huid. Het weelderige schuim geeft lichaam en geest een ultiem ontspanningsmoment en geeft een sensationeel gevoel. 

  Tip:
  Janzen doucheschuim is tevens te gebruiken als scheerschuim.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking