IV - Eline Heezen, Nadine Ronde

  Eline Heezen, Nadine Ronde IV

  14.80

  IV - Eline Heezen, Nadine Ronde

  Is het wel slim dat Lily met ze rondhangt? Kan ik niet beter blijven? Ik schud de gedachten van me af. Kappen, Finn. Dit is Lily’s leven. Het zijn haar vrienden, het zijn prima mensen. Doe toch eens rustig. Lily. Het is jouw beurt. Ik laat mijn aanwezigheid los. Lily is nooit alleen. Ze heeft namelijk dissociatieve identiteitsstoornis. Lily probeert een normaal leven te leiden, maar met drie andere personen in haar hoofd is dat nog niet zo makkelijk.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursEline Heezen, Nadine Ronde
  ISBN9789463868105
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's155
  Jaar van uitgifte2019
  EAN9789463868105
  artikelnummer16-634-450

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.